Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα Τρίκαλα ενημερώθηκε για ...


«Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα Τρίκαλα ενημερώθηκε για το συμβάν, ωστόσο απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.»

Ποιο συμβάν; Μα φυσικά με τους απεργούς στον τομέα υγείας που πραγματοποιούσαν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, χθες το μεσημέρι, ανεβαίνοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας. και τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ έξω από τη βουλή, με οδόφραγμα από τις κλούβες. Βέβαια δεν αυτό το περίεργο της υπόθεσης, αλλά του ότι η ίδια η πρόεδρος της βουλής παρενέβη αυτοπροσώπως μεταξύ απεργών και ΜΑΤ, ζητώντας από τον έχων το γενικό πρόσταγμα γιατί είναι κλειστή η είσοδος της βουλής, τη στιγμή που έχει δώσει η ίδια εντολή η είσοδος της βουλής να είναι πάντα ανοιχτή. Μη ξέροντας τι να απαντήσει ο επικεφαλής των ΜΑΤ έμεινε στήλη άλατος κρατώντας ένα ασύρματο. Βέβαια το ίδιο έπαθε και ο εντολοδόχος που εκείνη τη στιγμή κούσευε στα Τρίκαλα και δεν κρατούσε ασύρματο.

Α ρε έρμε Πανούση τίποτα δε σου βγαίνει. Καταλήψεις κάνουν οι αναρχικοί στα πανεπιστήμια, εσύ δεν στέλνεις ΜΑΤ, και σου φωνάζουν και από πάνω. Πορεία κάνουν φιλήσυχοι πολίτες, στέλνεις ΜΑΤ, και πάλι μετά σου τη βγαίνουν με κόκκινο. Όπως καταλαβαίνεις κύριε υπουργέ δεν είσαι ικανός να μοιράσεις ούτε δύο γαϊδουριών άχυρο. Πράξε λοιπόν το αυτονόητο να σου το έχουνε κιόλας.


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.