Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ..." - ΒΙΝΤΕΟ- ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ

Τρισέλιδο σημείωμα άφησε μέσα στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο πριν αποδράσει η Βίκυ Σταμάτη, ένα σημείωμα που αποτελεί δριμύ κατηγορώ...



Τρισέλιδο σημείωμα άφησε μέσα στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο πριν αποδράσει η Βίκυ Σταμάτη, ένα σημείωμα που αποτελεί δριμύ κατηγορώ και μία καταγγελία εναντίον των δικαστών που απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισής της.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Είναι άδικο αυτό που έγινε. Έπρεπε οπωσδήποτε οι δικαστές να με αποφυλακίσουν, δεν είναι δυνατόν να κρατούν οι δικαστές μια μάνα μακριά από το παιδί της, δεν είναι δυνατόν οι δικαστές να επιτρέπουν ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του», σημείωνε η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

2 σχόλια

  1. Ἐδῶ καράβια χάνονται...βαρκοῦλες ἀρμενίζουν!! Σέ λίγο δέν θά ὐπάρχουν χρήμματα..καί τά τσοντοκάναλα κάνουν 1ον θέμα τήν Καν Τζοχατζοπούλου! Τό αἷσχος αὐτῶν σταθμῶν δέν ἔχει ὄρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΤΑΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.