Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...

Ένοπλοι εισέβαλαν νωρίς το πρωί στην πανεπιστημιούπολη του κολεγίου της Κένυας Garissa University College, στη βορειοανατολική πόλη Γκα...


Ένοπλοι εισέβαλαν νωρίς το πρωί στην πανεπιστημιούπολη του κολεγίου της Κένυας Garissa University College, στη βορειοανατολική πόλη Γκαρίσα, σύφμωνα με κενυατικά μέσα ενημέρωσης και τον Ερυθρό Σταυρό.
Οι ένοπλοι πυροδότησαν εκρηκτικά και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους άνδρες ασφαλείας επί πολλές ώρες, ενώ σύμφωνα με την κενυατική εφημερίδα Daily Nation και τον ραδιοφωνικό σταθμό Capital FM, το περιστατικό είναι ακόμη σε εξέλιξη.
Καμία οργάνωση δεν έχει ακόμη αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.
Στο παρελθόν, επιθέσεις στην Γκαρίσα και σε ολόκληρη την Κένυα έχει εξαπολύσει η ισλαμιστική οργάνωση της Σομαλίας Αλ Σαμπάμπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC και του πρακτορείου Reuters, δύο άνθρωποι, κατά πάσα πιθανότητα φρουροί, έχουν χάσει τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα έχουν τραυματιστεί, όμως υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ομηρίας.

Πάντως, ο Κενυατικός Ερυθρός Σταυρός αναφέρει πως τουλάχιστον 30 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.