Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Αναφερόμενος στις συνέπειες της ύφεσης στη χώρα μας, ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για τη επώαση του φιδιού στην Ελλάδα, καλώντας σε κοινή δράση...

Αναφερόμενος στις συνέπειες της ύφεσης στη χώρα μας, ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για τη επώαση του φιδιού στην Ελλάδα, καλώντας σε κοινή δράση και συναντίληψη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.

«Σήμερα θα γυρίσω στη χώρα μου και θα πάω στο Κοινοβούλιο, στο οποίο το τρίτο κόμμα είναι ένα ναζιστικό κόμμα» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την ορκωμοσία του, άφησε λουλούδια στο μνημείο των πεσόντων, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προκειμένου να τιμήσει τα θύματα του ναζισμού.

Κάλεσε, δε, το γερμανικό λαό να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, για να μην ξαναζήσουμε περιόδους ύφεσης και ναζισμού.

«Καλούμαι να αντιμετωπίσω από την αρχή την κρίση και νομίζω ότι μόνο ο γερμανικός λαός μπορεί να μας καταλάβει, καθώς αντιμετώπισε μια αντίστοιχη κρίση. Ο ναζισμός έχει ξεριζωθεί από τη Γερμανία. Χρειαζόμαστε τους Γερμανούς να μας βοηθήσουν να υπερασπιστούμε το ιερό οικοδόμημα της Ευρώπης» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης.


gazzetta.gr

3 σχόλια

  1. Έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο ελλεεινότητας ο σιχαμένος Μπολσεβίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαρω εγω τα παιδια του λαού με τα εκατομμύρια και τις βιλάρες, τις υψηλότατες θέσεις, τις κληρονομιές. Να τους χαίρεστε ηλίθιοι που τους ψηφίσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE TO M@L@K@ LIGMENA KI AYTOS.H GERMANIA DILADI KSERIZOTHIKE APO TIN GERMANIA.EYGE MALAKA ELLHNA.EYGE PANTA TETOIES MALAKIES NA KANEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.