Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΟΤΑΝ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΞΙΣΩΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, O ΣΟΪΜΠΛΕ ΦΟΡΤΩΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΒΑΡΟΥFUCKIS ΖΗΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Στο θέμα του ναζισμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξη...




Στο θέμα του ναζισμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μίλησε για το "πρόβλημα του ναζισμού" το οποίο στην Ελλάδα δεν έχει επιλυθεί όπως στη Γερμανία.

Ωστόσο, πριν ακόμη γίνει η μετάφραση στα γερμανικά, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ακούγουντας τη λέξη "ναζί" στο πρόσωπό του σχηματίστηκε μια έκφραση οργής.

Η σχετική φωτογραφία του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κάνει ήδη το γύρο του twitter.





Η αναφορά του Γιάνη Βαρουφάκη στον ναζισμό προκάλεσε ποικίλα σχόλια σε κάποιους από τους χρήστες του γνωστού κοινωνικού μέσου, Twitter.

Τα σχόλια αναφέρονταν για το «χαρτί του ναζισμού» στην καρδιά του Βερολίνου, όπως το χαρακτήρισαν κάποιοι ξένοι αναλυτές και δημοσιογράφοι, ενώ δεν έλειψαν και φωτογραφίες με την έκφραση που πήρε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη συγκεκριμένη φράση.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την αναφορά του Γιάνη Βαρουφάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.