Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ ΚΑΛΕΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ...

Φορώντας μαντήλι στο κεφάλι και έχοντας πίσω του κατεστραμμένα κτίρια ο νεαρός Αμπού Ανουάρ αλ-Καναντί εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα, κ...


Φορώντας μαντήλι στο κεφάλι και έχοντας πίσω του κατεστραμμένα κτίρια ο νεαρός Αμπού Ανουάρ αλ-Καναντί εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα, καλώντας τους εξτρεμιστές να εξαπολύσουν επίθεση κατά της πατρίδας του, του Καναδά.

Ο γεννημένος στην Οττάβα, Τζον Μαγκουάιρ, ο οποίος ασπάστηκε τον ισλαμισμό και εγκατέλειψε τη χώρα του για να ενταχθεί στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους βάλλεται κατά της καναδικής κυβέρνησης που μάχεται εναντίον του ΙΚ και καλεί τους Μουσουλμάνους να πνίξουν στο αίμα την πατρίδα του.

Στο εξάλεπτο βίντεο υποστηρίζει ότι οι Καναδοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζουν με ασφάλεια, την ώρα που η κυβέρνηση πραγματοποιεί «κτηνωδίες» κατά των πιστών του Ισλάμ.
Μάλιστα, προσθέτει ότι οι επιθέσεις σε καναδικά εδάφη δεν θα έπρεπε να αποτελέσουν έκπληξη στους πολίτες.

Ο 24χρονος Μαγκουάιρ συμπληρώνει πως η διεθνής συμμαχία κατά του ΙΚ θα οδηγήσει μοναχά σε επιθέσεις εκδίκησης, ενώ καλεί τους υποστηρικτές των εξτρεμιστών να μιμηθούν τα αιματηρά περιστατικά που συγκλόνισαν τη χώρα τον περασμένο Οκτώβριο και κόστισαν τη ζωή σε έναν στρατιώτη-φρουρό στο Μνημείο Πεσόντων της Οτάβα.

«Ήμουν ένας από εσάς. Μεγάλωσα στην Οττάβα και έπαιζα χόκεϊ και κιθάρα.
Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ινστιτούτο SITE αποτελεί μέρος της προπαγάνδας των τζιχαντιστών. Είχα καθαρό φάκελο στην αστυνομία, ήμουν καλός μαθητής. Άκουσα το κάλεσμα του Θεού και δέχθηκα την αλήθεια, λέγοντας ναι στην τζιχάντ», ακούγεται να λέει ο 24χρονος.

«Σας προειδοποιώ η ημέρα της κρίσης φτάνει. Σας συμβουλεύω να διαβάσετε το Κοράνι και να βρείτε την αλήθεια», τονίζει ο τζιχαντιστής.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Δημοσίας Ασφάλειας του Καναδά, Στίβεν Μπλέινι, μετά τη δημοσίευση του βίντεο επισήμανε πως η τρομοκρατία απειλεί τους Καναδούς, εξηγώντας πως για αυτό το λόγο η χώρα συμμετέχει στη μάχη κατά των εξτρεμιστών του ΙΚ, με αεροπορικές επιδρομές σε Ιράκ και Συρία.

Την ίδια ώρα, η καναδική πρεσβεία στο Κάιρο ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

1 σχόλιο

  1. Μόλις σε πιάσουν στα χέρια τους οι Πεσμερκά "μεγάλε" τότε θα κλαίς με μαύρο δάκρυ και συ σαν και τις άλλες χανούμισες που όσο σκοτώνουν γυναικόπαιδα είναι "άντρες". Μετά.....δεν τους σώνει ούτε ο προφήτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.