Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ BILL GATES, TAΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΤΑ BITCOIN ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!"

O Bill Gates, ένας από τους προωθητές και υποστηρικτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φαίνεται ότι υποστηρίζει ανοικτά τα ψηφιακά νομίσματα ...



O Bill Gates, ένας από τους προωθητές και υποστηρικτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φαίνεται ότι υποστηρίζει ανοικτά τα ψηφιακά νομίσματα και τη μετάβαση στην εποχή της αχρήματης κοινωνίας.



Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο πλαίσιο του οικονομικού συνεδρίου Sibos 2014, τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον «των οικονομικών συναλλαγών».

Ο Gates εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την επέκταση της χρήσης τωνBitcoin, αναφέροντας ότι το συγκεκριμένο ψηφιακό νόμισμα (σ.σ. pentapostagma.gr – digital currency) «είναι καλύτερη επιλογή από το συνάλλαγμα καθώς δεν απαιτείται να είσαι φυσικά παρών για την πραγματοποίηση της συναλλαγής στο ίδιο μέρος, και τα χρήματα μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά άβολα για τις συναλλαγές υψηλής αξίας».

Πάντως ο Gates τόνισε ότι: «οι χρήστες για τους οποίους συζητούμε δεν προσπαθούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους – θέλουν να πραγματοποιούν επώνυμες συναλλαγές. Η τεχνολογία των Bitcoin αποτελεί «σημείο-κλειδί» και μπορεί να βελτιωθεί ή να αναπτυχθεί παράλληλα μία παρόμοια τεχνολογία, για την οποία οι άνθρωποι θα διασφαλισθούν ότι δεν αφορά παράνομες συναλλαγές, χρηματοδότηση της τρομοκρατίας ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ξεπλύματος χρήματος».

O Jon Matonis, διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Bitcoin, πραγματοποίησε ομιλία στο συνέδριο του Institute of Directors 2014, ώστε να προωθήσει και να οικοδομήσει την υποστήριξη-εμπιστοσύνη για το ψηφιακό νόμισμα αναφέροντας ότι: «Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα απογειώσουμε το ψηφιακό νόμισμα, και το Bitcoin θα γίνει ο νέος χρυσός»…

O Matonis θεωρεί ότι το ψηφιακό νόμισμα αποτελεί μία νέα «επανάσταση», μία «επική ανακάλυψη», όπως η μηχανή κοπής χρήματος μέσω της οποίας διευκολύνεται σήμερα η παραγωγή του χρήματος.

Ο Matonis δηλώνει σχετικά : «Ο μισός πληθυσμός του κόσμου βρίσκεται σήμερα εκτός του τραπεζικού συστήματος. Πολλοί δεν μπορούν καν να ανοίξουν λογαριασμό για ένα διαδικτυακό πανεπιστημιακό μάθημα, καθώς δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα. Όταν προσπαθούν να βελτιώσουν τη ζωή τους, έχουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα εμπόδια πληρωμών».

Για τον Matonis ένα σύστημα ελέγχου του ψηφιακού νομίσματος, και της διαπλοκής τραπεζών-παρόχων ψηφιακών νομισμάτων είναι προτιμότερο: «θα πρέπει οι κεντρικές τράπεζες να ρυθμίζουν τη μετατροπή των Bitcoin σε συνάλλαγμα-νομίσματα».

pentapostagma.gr
http://www.pentapostagma.gr/2014/10/ο-bill-gates-προωθεί-και-την-αχρήματη-κοινωνία.html#.VDMIa0FRIZk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.