Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ – ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!

Σε μια δήλωση-έκπληξη προχώρησε χθες ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης. Έκπληξη όχι γιατί είπε κάτι αλλόκοτο –την αλήθεια είπε ο άνθρω...


Σε μια δήλωση-έκπληξη προχώρησε χθες ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης. Έκπληξη όχι γιατί είπε κάτι αλλόκοτο –την αλήθεια είπε ο άνθρωπος- αλλά γιατί τόλμησε να αμφισβητήσει την επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής, και μάλιστα συνολικά, σε όλες τις φάσεις της, και στην παρελθούσα και στη… μέλλουσα!

Μιλώντας, λοιπόν, σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενόψει της νέας… χρυσαυγειάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη, «βάσει οργανωμένου σχεδίου», όπως εκτίμησε, είπε τα εξής:«Είναι λάθος η τακτική προφυλακίσεων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Με την συγκεκριμένη τακτική το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να ανεβάζει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή. Θα τα ανεβάσει κι άλλο».

Αχ Αντωνάκη, τι σε περιμένει τη νύχτα των ευρωεκλογών! Όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει αναδειχθεί πρώτο κόμμα και η νουδούλα σου τρίτη… Πόσοι ακόμα θα λένε αυτά που είπε τώρα ο Νικήτας και θα σου ζητούν να τα μαζέψεις και να φύγεις αμέσως!


-------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.