Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ... ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

Όλα ξεκίνησαν από τηλεφώνημα για διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Ηλιούπολης. ΄Όπως και πριν λίγα 24ωρα στην περιοχή του Πειραιά οι δρ...


Όλα ξεκίνησαν από τηλεφώνημα για διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Ηλιούπολης. ΄Όπως και πριν λίγα 24ωρα στην περιοχή του Πειραιά οι δράστες είχαν βάλει στο στόχαστρο μονοκατοικίες κοντά στη συμβολή των οδών Θράκης και Δωδεκανήσου.

Στο σημείο έφτασαν δύο ομάδες της ΔΙΑΣ και αμέσως εντόπισαν ένα αυτοκίνητο τύπου golf να κινείται ύποπτα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο όμως ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.

Μερικά μέτρα πιο κάτω όμως ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο των δραστών δεν πρόσεξε και χτύπησε πάνω σε ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λόγω της σύγκρουσης το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταφέρουν να συλλάβουν τους τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πινακίδα του αυτοκινήτου αντιστοιχεί σε κλεμμένο όχημα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και έτσι τώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς στο Νέο Φάληρο. newsit.gr

-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.