Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

Δημόσια «καταγγελία» ότι διευθυντής μιας από τις κλινικές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής είναι χρυσαυγίτης, έκανε συνάδελφός του!!...


Δημόσια «καταγγελία» ότι διευθυντής μιας από τις κλινικές του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής είναι χρυσαυγίτης, έκανε συνάδελφός του!!! Πρόκειται για τον –κομμουνιστή προφανώς- Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, ψυχίατρο του ΨΝΑ, ο οποίος «κατήγγειλε» τον Κώστα Παρασχάκη, όπως γινόταν στις αλήστου μνήμης εποχές της συμμοριτικρατίας, το 1944:

«Το ΨΝΑ έχει τη θλιβερή πρωτοτυπία να έχει ως διευθυντή ενός από τα εννέα ψυχιατρικά του τμήματα έναν ανοιχτά δηλωμένο νεοναζί, τον Κώστα Παρασχάκη και μάλιστα κατ’ ανάθεσιν από το ΔΣ. Δεν πρόκειται για κάποιον απλό και «παρασυρμένο» ή «αφελή» οπαδό. Υπάρχουν βίντεο με ομιλίες του σε συγκεντρώσεις της οργάνωσης που συνοδεύονται από τον κλασσικό ναζιστικό χαιρετισμό. Υπάρχει η ιντερνετική του αλληλογραφία με την οποία την εκθειάζει (και όχι μόνο). Υπάρχουν συμμετοχές του σε εκπομπές σε διάφορα κανάλια  όπου εξυμνεί την Χρυσή Αυγή και τη χούντα».

Ποια είναι η στάση της κυβέρνησης στο δημόσιο αυτό κάρφωμα; Ο αρμόδιος υπουργός, Α. Γεωργιάδης, διέταξε «κατεπείγουσα έρευνα» κατά του «καταγγελομένου», για το «αν ευσταθούν οι καταγγελίες και αν οι δηλώσεις του συγκεκριμένου ψυχιάτρου που φέρεται ότι έκανε συνάδουν με την ιδιότητά του»!
Αυτή ήταν, αυτή είναι κι αυτή θα είναι αιωνίως η ενοχική ψοφοδεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.