Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ!!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ!!!

Εμπλέκεται σε σκάνδαλο δωροδοκίας στην Γουινέα της Αφρικής! Έτσι εξηγείται γιατί είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μνηστήρας της ΛΑΡΚΟ! H wikipedia α...

Εμπλέκεται σε σκάνδαλο δωροδοκίας στην Γουινέα της Αφρικής!

Έτσι εξηγείται γιατί είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μνηστήρας της ΛΑΡΚΟ!

H wikipedia αναφέρει για τον Benny Steinmetz: Είναι ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας, κάτοχος εκτεταμένου χαρτοφυλακίου στους τομείς: εξόρυξης διαμαντιών, μηχανολογικών εγαρμογών, και αγοράς/εκμετάλλευσης ακινήτων.

Το FORBES τον έχει κατατάξει στη θέση 316 στους Δισεκατομμυριούχους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, με ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ: 4,1 Δισεκατομμύρια Δολλάρια. Στο Ισραήλ, είναι ο υπ’αριθμόν 4 πλουσιότερος Ισραηλινός.

Κάτι “περίεργο” διαβάσαμε γι αυτόν, σε άρθρο της ηλεκτρονικής Ισραηλινής εφημεριδας ynetnews.com :

“Beny Steinmetz reveals all cards. World’s richest Israeli breaks years-long silence, opening up about allegations of bribery in Guinea to get concessions, rivalry with American tycoon George Soros, running away from media, complicated relations with birth country “Ο Ισραηλινός Μεγιστάνας φαινεται ότι έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί η προσπάθεια δωροδόκησης των αρχών στην Γουινέα της Αφρικής, έχει πλήξει σοβαρά το πρόσωπό του και τη ΦΗΜΗ του Παράλληλα έχει “ανταγωνισμό με τον Αμερικανό Μεγιστάνα George Soros” γράφει η Ισραηλινή Εφημερίδα….

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΜΕ για τον ΜΗΝΣΤΗΡΑ της ΛΑΡΚΟ, ότι είναι ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ, που έχει ΠΛΗΞΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ, αλλά ΟΧΙ στην ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ της ΛΑΡΚΟ;

ΕΠΕΙΔΗ είναι ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ στις ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ;;;

Έ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ και κύριοι του ΤΑΙΠΕΔ;;;

Γι αυτό ΕΠΕΙΓΕΣΤΕ να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗ ΛΑΡΚΟ, για να εφαρμόσετε το ΜΟΝΤΕΛΟ της ΝΕΡΙΤ;

Δωροδοκία χρησιμοποιεί ο Ισραηλινός Μεγιστάνας στην Γουινέα, σαν “μέθοδο”διείσδυσης στην τοπική αγορά. Στην Τριτοκοσμική Ελλάδα των Μνημονίων και του ΤΑΙΠΕΔ, , τι μέθοδο διείσδυσης να χρησιμοποιεί άραγε κε. ΣΑΜΑΡΑ;

Περισσότερα για την Επιχειρηματική Δραστηριότητα του ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΜΝΗΣΤΗΡΑ

Όπως διαβάζουμε στην Ισραηλινή Οικονομική Ιστοσελίδα “GLOBES Co. Israel”:

Ο Όμιλος του Benny Steinmetz που εδρεύει στο Ισραήλ, και έχει την επωνυμία: Benny Steinmetz Group Resources Ltd. (BSGR) http://www.bsgresources.com/contact-us (βλέπουμε ότι έχει παράρτημα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν.Αφρικής, στα Αδαμαντωρυχεία….) , διατηρεί θυγατρική, την Cunico NV με έδρα στην Ολλανδίαhttp://www.cunicoresources.com/c.php και Εργοστάσια στο Κόσοβο, τα Σκόπια (φυσικά ο Ισραηλινός τα αποκαλεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…), και τη Ζάμπια.

Θέλει λοιπόν ο Ισραηλινος ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ να προσθέσει τη ΛΑΡΚΟ στη συλλογή μεταλλέιων – αδαμαντωρυχείων που διαθέτει, ώστε του χρόνου το FORBES να τον έχει σε υψηλότερη κατάταξη….

Θα έχει βάλει στόχο τα 5 δις ΔΟΛΛΑΡΙΑ…

«Ο ανταγωνστής εμφανίζεται ως ο μόνος ενδιαφερόμενος. Είναι η “Cunico” με έδρα τα Σκόπια και θυγατρική* στο Ισραήλ. Τη διευθύνει ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, παλιό ηγετικό στέλεχος της ΛΑΡΚΟ», κατήγγειλε ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Ανδρ. Κορέτζελος σε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε ο Α.Κορέτζελος ότι «ο ενδιαφερόμενος στοχεύει να πάρει το φιλέτο, δηλαδή τα ορυχεία και την εταιρεία απαλλαγμένη από τα πλασματικά βάρη και με γεμάτο ταμείο, 68 εκατ. ευρώ, από τις επιστροφές ΦΠΑ που χρωστάει το Δημόσιο». Ο ίδιος κατηγορεί «την ομάδα Αλογοσκούφη για χρηματιστηριακά παιχνίδια και κάλυψη προεκλογικών δαπανών από το ταμείο της ΛΑΡΚΟ».

* Η Cunico Δεν έχει θυγατρική στο Ισραήλ! Η Cunico των Σκοπίων ΕΙΝΑΙ η Θυγατρική του ΙΣΡΑΗΛ… Η Μητρική Εταιρεία είναι στο ΙΣΡΑΗΛ, και είναι η Benny Steinmetz Group Resources Ltd. (BSGR) όπως προαναφέραμε…. Με αυτή τη διαοροποίηση, αντιλαμβανόμαστε την αληθινή διάσταση του πράγματος….

Ενώ εμείς ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλίκια (ΠΟΥΡΙΜ) της ΧΑ και του Δένδια, οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΕΛΛΑΔΑ πίσω από την Πλάτη μας!!!

lithosfotos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.