Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ... ΑΝΑΚΛΑΛΥΨΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ...!!!

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ... Με τις έρευνες για την εγκληματική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται...


ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Με τις έρευνες για την εγκληματική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται σε εξέλιξη και με τη Δικαιοσύνη να συνεργάζεται με την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ προκειμένου να στοιχειοθετηθεί το κατηγορητήριο, είναι πλέον θέμα χρόνου να σκάσει η «βόμβα» και η ΕΛ.ΑΣ να περάσει χειροπέδες σε τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορίας της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος τουλάχιστον τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και απλών στελεχών του κόμματος, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για περάσουν την πόρτα της φυλακής.

Με μία τέτοια εξέλιξη και με τη Δικαιοσύνη να έχει αποφανθεί για εγκληματικές ενέργειες βουλευτών και στελεχών της Χ.Α. η κυβέρνηση θα μπορέσει να άρει τη στήριξη που παρείχαν οι πολίτες -ως ένδειξη αγανάκτησης στην κάλπη- στο ακροδεξιό κόμμα.

Μάλιστα ακούγεται από πιο δυναμικές φωνές στην κυβέρνηση πως «με το μπαγλάρωμα» των τεσσάρων πρωτοκλασάτων βουλευτών της Χ.Α. θα σταματήσει τόσο ο φόβος όσο και η ανοχή της κοινωνίας στα φαινόμενα βίας που πρωταγωνιστές τα μέλη των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.

«Σε αυτόφωρο κακούργημα δεν απαιτείται η άδεια της Βουλής»

Σημειώνεται ότι σε εγκύκλιο του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, η οποία αναφερόταν στην ποινική αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν μέλη της Χρυσής Αυγής, σημειώνεται ξεκάθαρα ότι στα αυτόφωρα κακουργήματα οι αρμόδιες αρχές μπορούν να προχωρούν στη σύλληψη βουλευτών. «Σε αυτόφωρο κακούργημα, δεν απαιτείται η άδεια της Βουλής» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο.

iefimerida.gr

1 σχόλιο

  1. μυριζε ηλενια αλλα δεν πιστευα οτι θα επαιζε
    κατι τετοιο 40 χρονια μετα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.