Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ME 945 EYΡΩ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Η ΠΟΠΗ... ΕΝΩ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ 1.600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...!!!

Η υποκρισία των κομματικών σε όλο της το μεγαλείο ενώ το πελατειακού Κράτος παίζει τα ρέστα του ...Αν είναι δυνατόν να ασχολούνται όλοι...


Η υποκρισία των κομματικών σε όλο της το μεγαλείο ενώ το πελατειακού Κράτος παίζει τα ρέστα του ...Αν είναι δυνατόν να ασχολούνται όλοι αν 2500 χιλιάδες κομματόσκυλα χάνουν τη δουλειά τους ,ενώ κανείς δεν σκέπτεται την ανεργία των νέων μας !

Όταν καλούνται νέοι επιστήμονες με πτυχία και μεταπτυχιακά να εργάζονται για 400 ευρώ το μήνα τα πολιτικά κοπρόσκυλα των κομμάτων τρέχουν δήθεν να υπερασπιστούν τα δίκαια των εργαζομενων της ΕΡΤ !

Ποιών αυτών που μπήκαν στο δημόσιο χωρίς καμια αξιολόγηση ,χωρίς να χρειαζόμαστε κανέναν ,προσλαμβάνανε με το σημείωμα του βουλευτάκου την γκόμενα του την συμπεθέρα τους ,τον ανεψιό του !

Γιατί να μην ισχύει το ΑΣΕΠ για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ όπως ισχύει για όλους στην Ελλάδα ; γιατί να μην έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στο νέο διαγωνισμό επιστήμονες ,τεχνικοί αλλά και δημοσιογράφοι ;

¨Ενα εκ πεντακόσιες χιλιάδες ανέργους έχει η Ελλάδα ...όμως το μεταμορφωμένο ΠΑΣΟΚ του Σύριζα κόπτεται για τα προγράμματα της ΕΡΤ δήθεν, ενώ τολμάνε και μιλάνε για Εθνικά Θέματα οι του Σ΄υριζα που οι βουλευτές του στη Θράκη κάνουν ανοιχτά αγώνα υπέρ του Τούρκικου Προξενείου και της Άγκυρας !

Η υποκρισία περισσεύει σε τούτον εδώ τον τόπο και πρέπει να θυμίσουμε οτι δημοσιογράφοι που έπαιρναν απλά τον παχυλό μισθό τους από την ΕΡΤ δηλαδή απο όλου μας παράλληλα εργάζονταν και για τα ιδιωτικά κανάλια και ραδιόφωνα και το ονόμαζαν πολυφωνικότητα !!

Ακούσαμε παράξενα συνθήματα στο Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ ...όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑ....παράξενο μέχρι τώρα πιστεύαμε οτι η δεξιά είχε διορισμένους στην αμαρτωλή ΥΕΝΕΔ ,τώρα μαθαίνουμε οτι ειναι ληστοσυμμορίτες και για αυτό το κόψιμο του Σύριζα που βέβαια δεν πιστεύει ούτε θέλει την αξιοκρατία ...απλά ποντάρει στο γιούχα και στην ασυδοσία που ούτως ή άλλως αυτό πιστεύει !

Αλλά να τολμάει ο Τσίπρας να μιλάει για Εθνικές συχνότητες και Εθνικά Θέματα είναι τουλάχιστον υποκριτικό !

Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί όταν υπέγραφε η Τσομπανίδου σύμβαση με την ΕΡΤ για 945 ευρώ την ημέρα ,ενώ ο Βενιζέλος έδινε αγώνα υπέρ πάντων να κόψει το πτητικό επίδομα των Πιλότων των μαχητικών μας ; που αμείβονται με 1600 ευρώ τον Μήνα και βγάινουν Νο 1 στο ΝΑΤΟ και όχι στα τσόκαρα της γειτονιάς !

veteranos.gr

3 σχόλια

  1. την ίδια δουλεία κάνει η τσομπανίδου με τον Έλληνα πιλότο..?
    η δουλεύει περισσότερο απο τον πιλότο....?
    αυτή η γυναίκα και 500 ευρώ να έπαιρνε να έλεγε και ευχαριστώ αλλά όταν παίρνει λεφτά εκ του ασφαλούς καλά είναι!
    οι πιλότοι 24 ώρες το 24ωρό σε ετοιμότητα 7 μέρες την βδομάδα 365 μέρες παρόν στην υπηρεσία χωρίς σαββατοκύριακα χωρίς γιορτές και με ελάχιστο χρόνο για την οικογέννια τους ρώτησε κανείς πως ζούνε αυτοί οι άνθρωποι με τέτοιο ρίσκο για την πατρίδα και με τέτοιο άγχος...? αλλά έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε πολλοί!ας κάνει και αυτή αυτήν την δουλεία αν έχει κότσια η αν την βαστάει με όλες της συνθήκες διαβίωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 27 xiliades Eurw ton mhna epairne h legamenh?
    OUTE O BASILIAS TIS SOUHDIAS DEN PAIRNEI TOSA TON MHNA EDW STIN KOUTOFRAGKIA.........
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ Ο ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΣ

    ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η' ΨΟΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.