Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...! ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΚΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ...

Σοκ για ηλικιωμένο ζευγάρι αμερικανών τουριστών που ήθελαν να κάνουν βόλτα στην μικρή πλατεία Μεταξουργείου το πρωί,έξω από το ξενοδοχεί...


Σοκ για ηλικιωμένο ζευγάρι αμερικανών τουριστών που ήθελαν να κάνουν βόλτα στην μικρή πλατεία Μεταξουργείου το πρωί,έξω από το ξενοδοχείο που διέμεναν..

Η γυναίκα είναι ελληνοαμερικανίδα και ήθελε να κάνει μια βόλτα στην πλατεία για να θυμηθεί την περίοδο που ζούσε στην Ελλάδα...

Καθώς περπατούσαν με τον σύζυγο της,είδαν παρατημένες 1 βαλίτσα και μια τσάντα.. έξω από τα δημόσιες τουαλέτες...(είναι υπόγειο και κλειστό εδώ και χρόνια)...
Πηγαίνοντας προς το μέρος που ήταν οι βαλίτσες,για να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκουν... διέκριναν στις σκάλες που οδηγούσαν προς τα ουρητήρια, μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και στο άνοιγμα της προεξείχαν ανθρώπινα μέλη..

Τρομαγμένοι και οι δυο,ενημέρωσαν αμέσως τον περιπτερά της πλατείας και εκείνος με την σειρά του την Αστυνομία..

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το eglimatikotita.gr...ο νεκρός είναι ένας μεσήλικας ελληνικής καταγωγής από την Αθήνα..και συγκεκριμένα την Πολιτεία...Αυτό έγραφε το διαβατήριο του,που ανακάλυψε η αστυνομία λίγο αργότερα.
Πιθανότερο σενάριο να πρόκειται για κάποιον άστεγο.. που κοιμόταν τα βράδια στα παγκάκια της πλατείας.

Σαφώς..πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με πιθανότερο σκοπό την ληστεία.
Όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής τις τελευταίες μέρες στην πλατεία υπήρχε ένας άνθρωπος που ταιριάζει στις περιγραφές του πτώματος....ο οποίος κοιμόταν τα βράδια στα παγκάκια της πλατείας..ενώ είχε μαζί του κάποιες βαλίτσες τις οποίες έκρυβε στις δημόσιες τουαλέτες..

Ίσως αυτό να είδαν οι ληστές και προφανώς στην προσπάθεια τους να του τις αφαιρέσουν δια της βίας να τον σκότωσαν..
Στην περιοχή της πλατείας Μεταξουργείου αλλά και της πλατείας Καραΐσκάκη,τα βράδια είναι πολύ επικίνδυνο να κυκλοφορείς μόνος σου..πόσο μάλλον να κοιμάσαι σε παγκάκια.

Δυστυχώς στην περιοχή έχουν επικρατήσει οι συμμορίες των Μαροκινών και των Αλγερινών κακοποιών,οι οποίες δεν έχουν αφήσει τίποτα που κινείται και να μην έχουν ληστέψει ή τουλάχιστον αποπειραθεί να το ληστέψουν.. Τα θύματα τους είναι κυρίως γυναίκες..χρήστες ναρκωτικών και πολλές φορές και άστεγοι.

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. eglimatikotita.gr

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.