Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΟΥΣΤΡ@ Ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ... ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...! ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εχοντας υποστεί πειρατεία από κάθε είδους υστερόβουλους δημαγωγούς και επι...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Εχοντας υποστεί πειρατεία από κάθε είδους υστερόβουλους δημαγωγούς και επικίνδυνους ηλίθιους, η έννοια του Έλληνα, όλο και περισσότερο, αποτελεί χαρακτηρισμό που σημαίνει εξοικείωση και συνέργεια με την αθλιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα. Την αρνούμαι, και δηλώνω Ανθέλληνας...

1. Επειδή η Ελλάδα έχει ταυτίσει την μοίρα της, φανατικά, με ό,τι σκοτεινότερο έχει να προσφέρει ο 21ος αιώνας. Εδώ βρίσκεται το πειραματικό εργαστήριο όπου δοκιμάζεται το υβριδιακό ολοκληρωτικό καθεστώς που μπορεί να συνοψίσει κανείς ως Αναρχοκαπιταλισμός. Πρόκειται για ιδιόμορφη πολιτική εκτροπή, που διασκευάζει τον Ναζισμό υποκαθιστώντας την ελεύθερη αγορά ως υπέρτατο ιδανικό στην θέση της φυλετικής υπεροχής

2. Επειδή το κράτος βρίσκεται υπό τον έλεγχο μιας ελάχιστης και εξαιρετικά αιμοβόρικης ελίτ που υπηρετεί, ξεδιάντροπα, μόνο τα ιδιωτικά της συμφέροντα.

3. Επειδή το κοινωνικο-πολιτικό έγκλημα που συντελείται στην Ελλάδα παραμένει ατιμώρητο αφού θύμα του είναι ένας λαός του οποίου ο πνευματικός ορίζοντας αρχίζει με την ανάγκη και τελειώνει με την δοξασία. Η σχέση της Ελληνικής άρχουσας τάξης με τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές της θυμίζει μια νοσηρή περίπτωση κακοποίησης ή εκμετάλλευσης ενός καθυστερημένου παιδιού από κάποιον αήθη προστάτη.

4. Επειδή κάθε βράδι που κοιμάμαι σκέφτομαι ότι ζω σε μια χώρα όπου υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης, Μανωλάδες, Ιερισσοί, μπουντρούμια αστυνομικών τμημάτων όπου σαπίζουν άνθρωποι επί χρόνια, χωρίς να κατηγορούνται για τίποτε. Δεν μπορώ να συγχωρέσω την κοινωνία γύρω μου, που νομιμοποιεί αυτή τη κόλαση, ενώ διώκει οποιονδήποτε προσπαθεί να υποστηρίξει την ελευθερία, τον ανθρωπισμό και την ισονομία. Δεν μπορώ να την συγχωρήσω επειδή με αναγκάζει να είμαι συνένοχος, μόνο και μόνο επειδή δεν κάνω κάτι να σταματήσει αυτή η φρίκη, αλλά φορολογούμαι και έτσι την υποστηρίζω και έμπρακτα.

5. Επειδή παρακολουθώ τους ίδιους ανθρώπους να εγκληματούν στην δημόσια ζωή επί δεκαετίες και οι επόμενοι που αναλαμβάνουν εξουσία να είναι ακόμα χειρότεροι.

6. Επειδή η χώρα αυτή ελπίζει σε ένα καλύτερο παρελθόν.

7. Επειδή ασφυκτιώ με την θρησκευτικότητα που έχει πάρει διαστάσεις μαζικής ψύχωσης. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ τόσο πολύ πεπεισμένος ότι γύρω μου αργοσαλεύει μια χθόνια αίρεση με σκοπό να επιστρέψει η κοινωνία στον πιο σκοτεινό μεσαίωνα. Οι Χριστιανοί του 21ου αιώνα – και όχι μόνο στην Ελλάδα – είναι μεταλλαγμένοι και μακράν απέχουν από άκακες φιγούρες όπως η κα Λουκά. Πλέον και ο πρωθυπουργός μιλάει με τον Θεό.

8. Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω «ξέρεις, εδώ είναι Ελλάδα, πρέπει να προσαρμοστείς.» Αρνούμαι να παραμετροποιούμαι δηλαδή με τον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή και όχι σύμφωνα με τις δυνατότητες μου.

9. Επειδή δεν μπορώ να κάθομαι οπουδήποτε εκτός της πλατείας Εξαρχείων και να ακούω χύμα και τσουβαλάτα ρατσιστικά, ομοφοβικά, ακροδεξιά ή απλά εντελώς πυροβολημένα σχόλια. Η λεκτική βία μολύνει διαρκώς τον εγκέφαλο μου.

10. Επειδή δεν θέλω να ανοίγω κουβέντες με αγνώστους και να φοβάμαι ότι θα με μαχαιρώσουν επειδή είναι χρυσαυγίτες.

11. Επειδή την πνευματική ηγεσία της χώρας την καθοδηγεί ένα σταρ σύστεμ τόσο σάπιο που απορείς πως αντέχει την ίδια του την μπόχα. Αυτοί θέλουν να με πείσουν ότι ζω σε πολιτισμένη, ευνομούμενη, δημοκρατική χώρα.

12. Επειδή, αν και δεν έχω καν τηλεοπτική συσκευή, εδώ και χρόνια, συνδιαλέγομαι με τηλεθεατές, που είναι η πλειοψηφία. Αυτοί έχουν μεγάλο πρόβλημα στο νοητικό – είτε παίρνουν στα σοβαρά, είτε βρίζουν αυτούς που βλέπουν. Όποιος βλέπει τηλεόραση, απλά, είναι εκτός πραγματικότητας. Οι σκέψεις του είναι εναρμονισμένες με οτιδήποτε κρίνουν ως σημαντικό οι δυο-τρείς μεγαλοεργολάβοι που κάνουν προπαγανδιστικές πλάτες στην όποια κυβέρνηση-μαριονέτα τους. Η νοημοσύνη των τηλεθεατών, που εστιάζει σε αυτή την αυθαίρετη οντολογία, είναι κλονισμένη ανεπανόρθωτα, και ανήκει, όπως οι φανατικά θρησκευόμενοι, σε ένα τμήμα της ανθρωπότητας που έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη στο επίπεδο της συνείδησης και της κριτικής σκέψης.

13. Επειδή δεν μπορώ να το βουλώνω μην τυχόν και αμαυρώσω την χώρα για τους τουρίστες ή χαλάσω την ζαχαρένια της λοβοτομημένης μάζας. Πρέπει να μάθει όλος ο πλανήτης το αίσχος που γίνεται εδώ χάμω και αυτό κοστίζει σε όποιον τολμάει να το λέει.

14. Επειδή δεν μπορώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους που παραμιλάνε για τον Σατανά (όπως ο χθεσινός ταξιτζής μου) άλλα ούτε και με ανθρώπους που ξεχνιούνται με ένα Deleuze. Oι πρώτοι ακούνε Πάολα και ψηφίζουν οποιοδήποτε από τα κυνοβουλευτικά (sic) κόμματα, άρα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τους αποφύγω για προστασία της ψυχικής μου υγείας. Οι δεύτεροι δεν έχουν καμία οικονομική ανάγκη (χωρίς να είναι απαραίτητα πλούσιοι, έχουν βρεί κάποια άκρη) και άρα η συνείδηση τους είναι χαλαρή, δεν υφίσταται εντάσεις βιοποριστικές, δεν είναι άμεσα αναμεμιγμένοι με την δολοφονική πραγματικότητα που επικρατεί στους δρόμους.

15. Eπειδή κυκλοφορούν άνθρωποι τόσο θρασείς που σου μιλάνε, εν τω μέσω γενοκτονίας, για την Eurovision, τον Γκάλη, τον Σουλεϊμάν. Kαι κατέχουν θέσεις εξουσίας.

16. Επειδή η ντόπια διανόηση έχει υποστεί πλύση εγγεφάλου με την ιδέα ότι η τεχνητή κρίση είναι μια άβυσσος ευκαιριών και οι διανοούμενοι έχουν φτάσει στο επίπεδο να διαλαλούν με χάρη συνταγές για το πως να κάνεις το σκατό σου παξιμάδι, αν όχι παντεσπάνι.

17. Επειδή μου φαίνεται ασύλληπτο το να διαπραγματεύομαι ζητήματα (όπως το τι σημαίνει ανθρώπινο δικαίωμα), πράγματα που ήταν αυτονόητα για την ίδια την Ελλάδα μόλις μερικά χρόνια πριν.

18. Επειδή δεν μπορώ να κοιτάω κατάματα νέα παιδιά, που υπό κανονικές συνθήκες θα προσλάμβανα με σοβαρούς μισθούς, ενώ τώρα πρέπει να τους λέω ή να μείνουν εδώ και να πεινάσουν ή να φύγουν έξω όπως-όπως. Η Ελλάδα με μεταμορφώνει σε άγγελο κακών.

19. Επειδή δεν ανέχομαι την εκλογίκευση της αθλιότητας. Αντί να αντιμετώπιζεται το κακό, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο, το εθνικό σπορ είναι η ανάλυση των αιτίων που δημιούργησαν το πρόβλημα και όχι οι πιθανές λύσεις του.

20. Είμαι Ανθέλληνας, αλλά θα μπορούσα να είμαι κάλλιστα και Αντι-αμερικάνος, Αντι-γερμανός, αντί-οτιδήποτε επειδή δεν είναι το εθνικό χαρακτηριστικό που βαραίνει στην αντίθεση μου, αλλά η νοοτροπία που εκπροσωπεί. Τυχαίνει να ζω εδώ. Οπότε έτσι το χαρακτηρίζω. Αν έχω απέναντι την ανθρωπότητα, τότε μπορώ να συνοψίσω χωρίς γενικεύσεις: είμαι εναντίον – όχι χαλαρά αποστασιοποιημένος, όχι κριτικός απέναντι, αλλά ενεργά εναντίον της πλήρους άλωσης της χώρας αυτής, αλλά και οποιασδήποτε άλλης, από την αναρχοκαπιταλιστική συμφορά.

-----------------------------------

40 σχόλια

  1. ΚΡΥΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα ασφυκτιει με την θρησκευτικοτητα των Χριστιανων και τον ενοχλει η Ελλαδα ας τον στειλουμε εκει (http://www.stoxos.gr/2013/05/5_9821.html) να δει την γλυκα πως ειναι να μιλας εναντια στην θρησκεια και την πατριδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ισοπεδωτικος και προκλητικος ο "κυριος", αλλα ας μην ειμαστε κι εμεις ισοπεδωτικοι, λεει και καποιες αληθειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν παιρνεις τον πουλο μωρη πουστριτσα απτην ελλαδα να ξεμπερδευουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΜΩΣ...ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΤΕ,Ή ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ(;) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΦΥΛΑΧΤΟ...
    ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,ΙΣΩΣ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΑΤΑ.

    Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ,ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ'',ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΩΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ''ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ'' ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ,ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ...ΟΠΩΣ EΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ :''αντί-οτιδήποτε επειδή δεν είναι το εθνικό χαρακτηριστικό που βαραίνει στην αντίθεση μου, αλλά η νοοτροπία που εκπροσωπεί. Τυχαίνει να ζω εδώ. Οπότε έτσι το χαρακτηρίζω. Αν έχω απέναντι την ανθρωπότητα, τότε μπορώ να συνοψίσω χωρίς γενικεύσεις: είμαι εναντίον – όχι χαλαρά αποστασιοποιημένος, όχι κριτικός απέναντι, αλλά ενεργά εναντίον της πλήρους άλωσης της χώρας αυτής, αλλά και οποιασδήποτε άλλης, από την αναρχοκαπιταλιστική συμφορά.''

    ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΟΥΝ...
    Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΠΟΛΥΣ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tις Μανωλάδες σκατόπουστα τις εφήυραν οι φίλοι σου οι συριζαίοι που θέλουν να μας κάνουν όλους δούλους, γι΄αυτό και είναι υπερ τους, αλλά τι περιμένουμε από ένα ανώμαλο σαν εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ,ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΗΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια κατακαραγμενη πουσταρα,φτυσμενη απτους παντες δεν θα μπορουσε να διαφορετικα πραγματα... Δεν την συμφερει να πει διαφορετικα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Get the FUCK OUT OF ΕΛΛΑΣ ,ΑΝ ΕΙΣΕ ΑΝΘΕΛΛΞΝΑΣ ,ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ..,,,....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΝΑΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά ούτε εγώ τον συμπαθώ και για να είμαι και ειλικρινής δεν τους πάω τους gay αλλά ας ομολογήσουμε ότι δεν έχει και άδικο σε αρκετά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ATHROPOS POY DEN SEVETE TON KOLO TOY DEN SEVETE TIPOTA!!!!! ANTE STIN VORIO KOREA ME OLO TO SINAFI SOY NA XEVROMISI O TOPOS!!!!!! ANTONIS ELASSONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο.....ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ??? Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ??? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ..?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μια χαρά τα λέει. μπορεί να δηλώνει ανθέλληνας κι εσείς να το εισπράττετε όσο πιο ρηχά και απλουστευμένα γίνεται, όμως θέλει το καλό αυτής της χώρας πολύ περισσότερο από όσους φωνάζουν για το πόσο Έλληνες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλα σωστά είναι! Και σωστά διατυπωμένα επίσης!
    Τι δεν καταλαβαίνετε?
    Είστε ο τελευταίος λόγος που δεν έχει προστεθεί όλοι εσείς από επάνω που βρίζετε εμπαθώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστά τα γράφει ο Χατζηστεφάνου και ας μας τσούζει τους πατριώτες αυτού του τόπου. Ειδικά όταν το μόνο αντεπειχείρημα το οποίο έχουμε να αντιτάξουμε μερικοί είναι το ότι είναι ..."ανώμαλος" ή "πούστρα" ή "λούγκρα" καταλαβαίνει κάποιος ότι η σοβαρή επιχειρηματολογία έχει πάει στο βρόντο. Τέτοια σχόλια μπορεί να κάνει κι ένας...κακός μαθητής δημοτικού! Αυτό που δεν βλέπω είναι κάποια αντιπρόταση, κάποια ανάλυση κάποια κριτική πάνω σε όσα λέει. Μήπως σε ένα τεράστιο βαθμό έχει δίκαιο και το μόνο που μας απομένει είναι να καλύψουμε την πραγματικότητα βροντοφωνάζοντας πόσο διαφωνούμε με την φύση του; Μπορεί για κάποιους Έλληνες αυτό να αποτελεί θέμα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι άσχετο με το κείμενο του εν λόγω κυρίου.Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. Για να είμαστε και δίκαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.stoxos.gr/2013/05/5_9821.html
    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑς ΑΡΘΡΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩς ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το κείμενο το διαβάσατε καθόλου ή απλά διαφωνείτε μαζί του επειδή ειναι ομοφυλόφιλος κι εσείς straight? Δηλαδή το κριτήριό σας ειναι η σεξουαλική προτίμηση του γράφοντα ή τα επιχειρήματα που παραθέτει.
    Κι οταν εν τέλει στον επιλογο σας το ξεκαθαρίζει " Είμαι Ανθέλληνας, αλλά θα μπορούσα να είμαι κάλλιστα και Αντι-αμερικάνος, Αντι-γερμανός, αντί-οτιδήποτε επειδή δεν είναι το εθνικό χαρακτηριστικό που βαραίνει στην αντίθεση μου, αλλά η νοοτροπία που εκπροσωπεί"
    εσείς επιμένετε και παλί οτι το πρόβλημά του ειναι το Ελληνικο έθνος και όχι η κατάντια στην οποία έχουμε περιπέσει ως λαός έχοντας καταντήσει τα μεγαλύτερα πρόβατα με τάσεις αρχοντοχωριατισμού και μεγαλείου?
    Ο Χατζηστεφάνου για όλους εσάς έβαλε τη λέξη ανθέλληνας στο κείμενό του. Γιατί ηξερε πως ετσι το κείμενο αυτο θα έφτανε και σε σας, μέσα απο το στόχο ή οτιδήποτε άλλο διαβάζετε. Σε όλους εσάς που διαφορετικά δε θα βλεπατε ποτέ τι έγραψε ένας "πούστης"
    Ξυπνήστε επιτέλους μπας και όλοι μαζί καταφέρουμε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πως δυναται ενας ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ πουσταρας να εχει γνωμη;
    Και μαλιστα να την εκφερει δημοσιως;


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς ανωνυμο 13/5/13 2:13 μ.μ. Απάντηση:Για να λεμε ρε πατριωτη τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη ο Χατζηστεφανου ειναι μια παρδαλη προσωπικοτητα και εχει συγκεχυμενες ιδεες.Επισης εκφραζει αναρχοκουμουνιστικες θεσεις.Η διατυπωση 1.ειναι σχεδον σωστη αλλα δεν τον εχω για να το σκεφτηκε μονος του.Οι διατυπωσεις 2,3,5,6,11,ειναι σωστες, ενω αλλες ειναι σχεδον σωστες ,αλλες ασαφεις και αλλες λανθασμενες.Φοβαται τους Χρυσαυγιτες κι ουτε μια λεξη για την εγκληματικοτητα των λαθρομεταναστων.Ειναι λεει εναντια στην αλωση της Ελλαδας! αλλα την εισβολη και αλωση της Ελλαδας απο τους λαθρομεταναστες δεν την βλεπει???αλλα μαλλον επιδιωκει την οπισθια εισβολη και αλωση απο τους λαθρο.Εκανε λογο για (μασονικο)αναρχοκαπιταλισμο αλλα ειναι κακος μαθητης, γιατι δεν ανεφερε την μεταναστευση αναπληρωσης εργατικου δυναμικου(λαθρομεταναστευση) και τον ισλαμικο,αλβανικο εποικισμο,εκανε επισης λογο για διανοηση και τηλεοραση,αλλα ανθρωπος του αναρχοκαπιταλιστικου συστηματος,τηλεοπτικος Σταρ και συμπτωμα της παρακμης, ειναι κι αυτος ο ιδιος προσωπικα.Μαζι με κατι αλλες αδερφαρες τον Μουρατιδη,τον Μαρκελο κ.α το παιζαν καθηγητες σχολης για ανερχομενους τραγουδιστες και σταρς σε καποια τηλεοπτικη εκπομπη και το ειχαν κανει τρελλοκομειο. Γιωργος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΗ, ΑΡΧΙΛΟΥΓΚΡΑ, ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΕΠΙΩΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΡΕΙΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ "ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΤΕ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ, ΒΡΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΗΕ ΔΝΤ ΟΟΣΑ ΕΕ ΚΤΕ Κ.Α ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ? ΟΗΕ ΔΝΤ ΟΟΣΑ ΕΕ ΚΤΑ Κ.Α ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ? ΟΗΕ ΔΝΤ ΟΟΣΑ ΕΕ ΚΤΕ Κ.Α ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ=ΔΗΜΟΣ+ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ=ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ποιός είναι ο χατζηστεφάνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους:
    Πολλα πραγματα ειναι στραβα στην Ελληνικη κοινωνια και χρειαζονται διορθωση.Καποια τα επισημαινει ο Χατζηστεφανου,πολυ σωστα~!Ομως,ειναι τελειως ακαταλληλος να μας υποδειξη τον σωστο δρομο.Συνηθιζει να εξαιρει τον εαυτον του απο την κριτικη και τα δρωμενα,θεωρωντας οτι αυτος ως συστατικο κυτταρο της κοινωνιας δεν εχει καμμια ευθυνη.
    Τον εχουμε δει σε τηλεοπτικες εκπομπες να υβριζει προστυχα με απαραδεκτες εκφρασεις και ταυτοχρονα να προπαγανδιζη κατα του Εθνους,κατα της Θρησκειας,κατα του Γενους.
    Ο λογος του ειναι δυνητικα προκλητικος και στρεβλωτικος. Μοιραια εξεγειρει τις συνειδησεις εναντιον του.Θελω να πω σε αυτους που εφευρισκουν "κακους" που μισουν τους ομοφυλοφιλους οτι και αλλοι δημοσιοι ανδρες ειναι ομοφυλοφιλοι αλλα ειναι Ελληνες αξιοπρεπεις και διακριτικοι χωρις να προκαλουν.Και κανεις δεν τους βριζει επειδη ειναι ομοφυλοφιλοι.
    Ο εμπαθης και υπεροπτης Χατζηστεφανου,εχει αποδειξει παμπολλες φορες οτι κρυβει κακια μεσα του και οτι ολος ο κοσμος ειναι λαθος ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ!!!
    Μετα διαμαρτυρεται για τα μπινελικια που τρωει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μολις γινει ο συριζα κυβερνηση, κατι τετοιους θα τους τρωτε στη μαπα ολοη μερα και αντε να τολμησεις να τους πεις και ανωμαλους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αει σιχτίρ ρε παλιο... τσόκαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαιρομαι,αν μη τι αλλω,που καποιοι εδω μεσα"αριστεροι,δεξιοι ,καθετοι"εχουν συνειδηση,του τι ακριβως πρεσβευει το κειμενο αυτο.κατανοω το μεγεθος της ηλιθιοτητας μερικων,υποθετω το χουν καψει στo playstation λογω ηλικιας,που αντι να διαβασουν το κειμενο ασχολουντε με το τι κανει στο κρεβατι του ο χατζηστεφανου.παροτι δηλωνω εθνικιστης,συμφωνω κατα το πλειστον με αυτα που δηλωνει ο γραφων και οι φιλοι που εκαναν το κοπο να διαβασουν το κειμενο.αλλωστε οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι....δεν κοιταμε το δαχτυλο και ο νοων νοητω.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΟΥΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ; ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΔΡΑ ΤΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "ANθΕΛΛΗΝΕΣ" Υπήρξαν σε καθ΄όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης Ιστορίας μας όπου ο Ελληνισμός μαχόμενος τους κατακτητές του κατόρθωσε με αλλεπάλληλους νικηφόρους απελευθερωτικούς αγώνες να προσφέρει σε εμάς τους σημερινούς Ελληνες μιά ελεύθερη πατρίδα. Παίρνοντας λοιπόν αφορμή από τα λεγόμενα κάποιου ο οποίος μας εξηγεί τούς λόγους που είναι ανθέλληνας έχω να προσθέσω τα παρακάτω: Εντυπωσιάστηκα από το ύφος τη σύνταξη και τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ό έν λόγω κύριος στο κείμενό του. Μπερδεύτηκα όμως ομολογουμένως με τα όσα παραθέτει εξηγόντως την απόφασή του να δηλώνει "άνθέλληνας" και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή πρέπει να γνωρίζουμε και το τι σημαίνει να είσαι Ελληνας. Ο Πλάτων ειχε πεί ( σε ελεύθερη μετάφραση ) " Ελληνας είναι αυτός που έχει τη γνώση και το βίωμα της ιδιαίτερης φύσης του Εθνους στο οποίο ανήκει, τη συνείδηση όλων των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που αποτελούν το Εθνος, τη γνώση του λαϊκού και φυλετικού χαρακτήρα του πολιτισμού και της ιστορίας του, επι πλέον η συνείδηση του ότι ανήκουμε στο ίδιο Εθνος και των υποχρεώσεών μας σ' αυτό. Ερμηνεύοντας την λέξη "Ανθέλληνας" διαβάζει κανείς ότι σημαίνει α) ' Αυτόν που τάσσεται εναντίον του Ελληνικού Εθνους, που έχει εχθρικές διαθέσεις πρός την Ελλάδα και τους Ελληνες. β) Αυτόν που ακολουθεί πολιτική εναντίων των Ελληνικών συμφερόντων και για οποιοδήποτε λόγο." Αν κοιτάξουμε πιό προσεκτικά θα διαπιστώσουν και όσοι δεν είναι βέβαιοι ότι ή λέξη Ανθέλλληνας είναι συνώνυμη της λέξης Μισέλληνας. Ξέρω πολλοί γνωρίζουν την σημασία της λέξης αυτής. Οπως προανέφερα εντυπωσιάστηκα από την πέννα του κυρίου που με πολύ σαφήνεια μας περιγράφει αυτά που νοιώθει ότι συμβαίνουν στον τόπο. δηλώνει δε ξεκάθαρα ότι μόνο στην πλατεία Εξαρχείων μπορεί άφοβα να καθίσει για ένα καφέ ή να συζητά με φίλους χωρίς να κινδυνεύει από τίποτα μαχαιρώματα και δεν ενημερώνεται πλέον από τα ΜΜΕ. Θέλω να θυμίσω και τη γνωστή φράση μεγάλου πολιτικού που είπε " Μη κοιτάς τι κάνει η πατρίδα σου για σένα αλλά τι κάνεις εσύ για την πατρίδα σου ". Εγώ προσωπικά δεν θα σχολιάσω πολλά από τα όσα αναφέρονται στο κείμενό είτε επειδή ορισμένα τα θεωρώ σωστά ή ότι δεν είμαι ο κατάλληλος να δωσω μιά απάντηση παρά μόνο το ότι, Κάνοντας κριτική στη πατρίδα σου, στούς πάντες και τα πάντα, πίνοντας τη φραπεδιά σου σε συγκεκριμμένη πλατεία. Δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος. Μιλάς μάλλον για τον μικρόκοσμό σου αγαπητέ. Η Ελλάδα ειναι κάτι το διαφοτερικό. Αυτό που ζητάς είναι εύκολο να γίνει. Και αυτό που ζητούν όλοι οι Ελληνες μπορεί να γίνει και χωρίς εσένα. Μπορεί σύντομα να ξανακουστεί η ιαχή "Αέρα" ή το "Εν τούτω Νίκα" και το "Νύν υπέρ πάντων ο αγών" αυτά θα τα φωνάξουν Ελληνες και ξέρω ότι δεν θα είσαι ανάμεσά τους φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αναρχοπισωγλεντης15 Μαΐου 2013 στις 7:17 μ.μ.

    Ο τυπος ειναι διαταραγμενη προσωπικοτητα.
    Α να χαθεις παλιο......χαρακτηρα ουου ουου γιουχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποσώς με ενδιαφέρει η σεξουαλική του ιδιαιτερότητα, το θέμα είναι ότι τα λέει πολύ καλά, σε όποιους δεν αρέσουν αυτά που λέει, αυτό σημαίνει ότι είναι κομπλεξικοί ραγιάδες που δεν γνωρίζουν τη σημαίνει Έλληνας και τη πρεσβεύει ο ελληνικός πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαίρομαι που καταλάβατε και αντιληφθήκατε τα λεγόμενά του. Μα φαίνεται από τα σχόλια των περισσοτέρων ότι βυθίζεστε στα άρθρα από όπου και αυτά να προέρχονται. Είναι ολοφάνερο ότι δηλώνοντας ανθέλληνας γίνεται μόνο και μόνο για να προκαλέσει. Πιστεύω ότι στους περισσότερους πνευματικά υγιείς και σκεπτόμενους χωρίς παρωπίδες ανθρώπους μας έχει φέρει μία απέχθεια, μία αναγούλα, μία αποστροφή αυτός ο τόπος. Τα πάντα, κατά τη γνώμη μου βέβαια, δεν ξεκινάνε και δεν τελειώνουν με τα θέματα, φυλή, ξένοι κλπ κλπ. Εγώ προσωπικά που έχω ταξιδέψει με την Ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου (είμαι Πλοίαρχος), και από 17 χρονών παιδί όταν με ρωτάγαν από που είμαι και απαντούσα Έλληνας, ένοιωθα ότι έλαμπα κι ότι με καμαρώνανε για την καταγωγή. Έφτασε όμως μία στιγμή που κατάλαβα ότι πέρα από την καταγωγή και από τις πολύωρες και επαναλαμβανόμενες συζητήσεις περί καταγωγής των Ελλήνων, αυθεντικότητας της φυλής μας, γλώσσας, μιτοχονδριακά DNA και απλότυπους, τελικά "χάσαμε το δάσος". Νοιώθω θλίψη σαν άνθρωπος, σαν εργάτης, σα ναυτικός και σαν Έλληνας. Καταπατούνται τα εργασιακά δικαιώματα, οι επιχειρηματίες οργιάζουν με τις ευλογίες και την προστασία του κράτους. Οι εφοπλιστές απειλούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ναυτικούς ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, από την επόμενη κι όλας ημέρα θα τους αφήσουν στη στεριά και κανείς δεν λέει κουβέντα. Νοιώθω να απειλούμε όταν βγαίνω από το σπίτι από όλες τις μεριές. Και από τους πιθηκάνθρωπους της Χ.Α που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη λόγω έλλειψης πνεύματος και ελαττώματος του κέντρου ομιλίας πλην 1-2 βουλευτών της (Παππάς και Αρβανίτης) όλοι οι άλλοι είναι για όχι για τη βουλή, αλλά για να τους γράψεις σε λογοθεραπευτικά κέντρα. Φοβάσαι, πολύ σωστά είπε κι ο κίναιδος Χ'Στεφάνου, να εκφέρεις μία δημοκρατική άποψη, μία αντίθετη άποψη από αυτούς με τον φόβο ότι θα σε χαρακτηρίσουν ανθέλληνα και προστάτη των ξένων. Και ποιος είναι τελικά αυθεντικός Έλληνας; Ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κατάγεται από το Αγρίνιο; Μήπως ξεχνάει ότι τα περισσότερα χωριά του Αγρινίου φέρουν ακόμα σλάβικα ονόματα; Η μήπως ο "Καιάδας"; Ο συγκεκριμένος πιο πολύ για Μόγγολος μου κάνει παρά για Έλληνας. Και θα μου πουν εμένα να φύγω; Μήπως να έφευγαν εκείνοι καλύτερα γιατί δεν τους αισθάνομαι καν σαν Έλληνες; Και όλους αυτούς τους φρενοβλαβείς που τους ψήφισαν είτε από αντίδραση είτε από πεποίθηση. Από την άλλη φοβάσαι να μιλήσεις με αναρχικούς από φόβο μήπως σε ξεφωνίσουν και σε αποκαλέσουν φασίστα. Μαζί βέβαια με τους τελευταίους συμπορεύονται από τάχα μου ανθρωπισμό και βαθύ το αίσθημα της Δημοκρατίας και οι δημοσιογράφοι.
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τελικά αυτός ο τόπος δεν έχει γιατρειά αλλά δεν πρόκειται να έχει ούτε προκοπή. Γιατί προσπαθούμε να επιβάλλουμε στους συνανθρώπους μας την άποψή μας νομίζοντας ότι ο τόπος που ζούμε θα είναι ομορφότερος αν υπάρχουν άνθρωπο με τα δικά μας πιστεύω. Το ίδιο πιστεύουν κι οι Αμερικάνοι και δεν βρίσκουν ησυχία και ζουν σε έναν διαρκή φόβο από τότε που αποίκησαν την Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και τωρα ας γεμισουμε με ελληνικο κρεας την κωλοτρυπιδα του ανθελληνα χατζημαλακαρου,,,,στο πουτσο μας λελουδια κυρια γιαλαντζη,,αντε γαμησου και τραβα γαμησου στα γκουλαγκ της μαμας ρουσιας,....σκατοπουστα,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αυτή η λουλού δεν είναι που βγήκε στην τηλεόραση με ένα λαμπατέρ στο κεφάλι ?
    και γιατί δεν του αρέσει η Ελλάδα παρακαλώ ? , πού αλλού βρίσκει πούτσα αράπικη σε πιό καλή τιμή και σε τόση προσφορά για να διαλέξει ?,ας μην είναι τόσο αγνώμων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πουστρααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τα περισσοτερα σχολια ηταν χωρις καν να διαβασουν το αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ade kai gamh8eite klarinogabroi kai vlaxaderes noikokuroules pou 8a milhsete gia ton xathzhstefanou. ZWA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχει δίκιο μέχρι κεραίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έχει δίκιο σε όλα!Ενίοτε εκτραχύνεται κι αδικεί τον ίδιο του τον λόγο!!!Διαθέτει όμως αλληλεγγύη προς κάθε αδύναμο πλάσμα και είναι ακτιβιστής υπέρ των ζώων,των φορέων του AIDS,των φτωχών,των άκληρων...Πραγματικά λίγοι άνθρωποι συνδυάζουν το μυαλό και τη συμπόνια του κ Χατζηστεφάνου προς τους αληθινά αδύναμους της κοινωνίας-κι αυτή η συμπόνια κι η κινητοποίηση για τον πάσχοντα διπλανό είναι το ύψιστο γνώρισμα χριστιανικού ήθους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.