Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... "ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ; ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ..."...!!!

Οργή και σοκ προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας, η οποία είχε κακοποιηθεί άσχημα από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ», προκαλώντας σοκ στο πανελ...


Οργή και σοκ προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας, η οποία είχε κακοποιηθεί άσχημα από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ», προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Η μητέρα, στο σώμα της οποίας ασέλγησαν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα σπάει την σιωπή της, μετά την καταδίκης τους και αποκαλύπτει:

«Ήταν βίαιοι και απάνθρωποι. Δεν είχαν σεβασμό στον άνθρωπο, σε μητέρα, σε παιδί, τίποτα. Στο δικαστήριο μίλησαν οι δικηγόροι τους για μεταμέλεια, όμως εγώ δεν την είδα αυτή την μεταμέλεια πουθενά. Αγριοκοίταζαν, απειλούσαν οι ίδιοι και οι συγγενείς τους μπροστά στους αστυνομικούς». «Μιλάμε για νέους ηλικίας μέχρι 25 ετών που θα μπορούσαν να είναι παιδιά μου στο κάτω - κάτω. Και δεν μπορώ να καταλάβω, αφού πήρες χρήματα. Μην εξευτελίζεις, μην ταπεινώνεις, μην κακοποιείς τον άλλον.

Για ποιον λόγο το κάνεις αυτό; Δεν είσαι απλώς εγκληματίας, είσαι διεστραμμένος εγκληματίας», προσθέτει, ενώ παραδέχεται «η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Με έχει στιγματίσει, έχω φτιάξει ένα σπίτι φρούριο με κάγκελα και κλειδαριές, που για να βγω θέλω μισή ώρα να ξεκλειδώσω και αυτά όλα με πνίγουν. .. Αυτοί θα μείνουν στην φυλακή 25 χρόνια, όμως εγώ από την δικιά μου φυλακή δεν θα βγω ποτέ, η ψυχή μου δεν θα βγει ποτέ. Αυτό που μου κάνανε, η μεγάλη ζημιά, που μου κάνανε δεν περιγράφεται ούτε ξεπερνιέται ποτέ…

Μπορεί να το παίζω δυνατή, γιατί έχω ένα παιδί και πρέπει να το στηρίξω, αλλά μέσα μου ακόμα με πνίγει το γιατί». Μάλιστα, προσπάθησε να δώσει απάντηση στο «γιατί» και ένας από τους ληστές της είπε με θράσος όταν τον ρώτησε «εγώ δεν σας ξέρω», ενώ ο αρχηγός της συμμορίας της είπε: «δεν θα βγω έξω θα σου δείξω εγώ»!

«Δεν είναι μια ομάδα παιδιών που έκαναν ένα αστειάκι.
Έκαναν εγκλήματα, μόνο φόνο δεν έκαναν», τονίζει. «Όταν μπαίνουν στο άσυλο σου με σκοπό να σε ταπεινώσουν και να σε λυγίσουν αφήνουν σημάδια», λέει η κυρία Μαρία και προσθέτει πώς προσπαθεί πάρα πολύ να συνεχίσει την ζωή της.

«Με την οικογένεια μου δεν το συζητάμε και πολύ για να μην ξύνουμε πληγές, αλλά ο καθένας από εμάς είναι ένα καζάνι που βράζει», παραδέχεται και με αφοπλιστική ειλικρίνεια καταλήγει:
«Ο Θεός μπορεί και να τους συγχωρέσει, εγώ δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ». eglimatikotita.gr

----------------------------


38 σχόλια

  1. βγες εξω να σου δείξουμε εμείς xaxaxaxaxa Τώρα που είδανε οι Έλληνες την φάτσα θα περάσεις καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ - ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπή μια αγνή Ελληνική κοινωνία πως μας κατάντησαν,απέλαση σε όλους τους αλλοδαπούς και πολιτικούς προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τυφλωστε τα καθηκια πρωτα και μετα σκιστε οτυς σαν σαρδελες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ .ΑΚΟΥΤΕ?ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μπορω να καταλαβω την ποινη των 25 ετων τη στιγμη που αναφωνει ο κατηγορουμενος "δεν θα βγω θα σου δειξω εγω" αμεσα πρεπει να διπλασιαζεται η ποινη σαν να ειχε βγει και να ξανακανε τα ιδια!!δηλαδη να εχει η κυρια αυτη εκτος της ζημιας και τον φοβο του οτι αυτος στο μελλον ή καποιος δικός του θα παρει και εκδικηση απο πανω ...πως μας καταντησατε ετσι μες τη χωρα μας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΡΥΦΑ , ΔΙΩΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί πιθανολογώ ότι γενήθηκαν στη χώρα μας και έχουν τέτοια συμπεριφορά ! Φανταστήτε οι γονείς τους ενώ ήρθαν πεινασμένοι και φάγαν ψωμί απ τα χέρια μας και μεγαλώσαν τα παιδιά αυτά με τα δικά μας χρήματα στα δικά μας σχολεία παρέα με τα δικά μας παιδιά και τους προσφέραμε βοήθεια με ρούχα οικοσκευές, δουλειά μαύρα αφορολόγητα εισοδήματα , απολαύσαν πρακτικες παροχές ιατρικές παροχές κλπ, τι αισθήματα τους έχουν εμποτείσει !!!! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!! ΕΞΩ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΖΩΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαμαρα τα βλεπεις που τους ανοιξες τα συνορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KOPSIMO TA @RHIDI@ KAI VALTE TOYS NA TA FANE META DESIMO PISO APO AMAXI KAI TREXIMO MEHRI NA MINI TO SIRMATOSXINO!!!! GIA PARADIGMA!!! A MARIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας τους περιποιηθει τον κολαρακο κανενας ρωσος μεσα στην στενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ζωα πολιτικαντιδες ψυξη-θερμανση να εχουν οι βρωμοαλβανογυφτοι.ΑΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!ΣΕ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η Χ.Α ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΖΟΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΝ ΤΙΜΟΡΙΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΚΕΥ ΙΛΙΑΣ ΓΡΜΑΝΙΔΗΣ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑΝΑΤΟ -ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΕΙΣΑΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΟΥΛΙΚΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΥΓ.ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΙΜΗ ΣΠΑΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «Όταν μπαίνουν στο άσυλο σου με σκοπό να σε ταπεινώσουν και να σε λυγίσουν αφήνουν σημάδια» Συμφωνω απόλυτα. κανονικα ο νομος επρεπε να δινει το δικαιωμα οπλοχρησιας σε περιπτωση που καποιος παραβιασει το σπίτι σου...το ασυλο σου.... το σωμα σου....την ψυχή σου. Νομιζω ηρθε ο καιρος εστω σε αυτο το κομματι να θεσπιστει πιο σωστα ο νόμος περι αυτοαμυνας,αυτοπροστασιας. 7/1/13 προσπαθησαν να παραβιασουν 2 πακιστανοι το σπιτι μας με τον συζηγο μου και εμενα εγκυο τρομοκτατηθηκαμε στην αρχη αλλα οταν πηε ο αντρας μου την καραμπινα στα χερια του εξαφανιστηκαν.δυστυχως μονο τον εναν τον επιασε η αστυνομια. παντως αργοτερα το μετανιωσαμε που ειδοποιησαμε την αστυνομια.Επρεπε να τους αφηναμε να μπουν μεσα και να τους "καθαριζαμε". Αλλα εγω σιχαινομαι ακομα και τον ιδιο αερα να αναπνεουμε. καλυτερα που δεν μας μαγαρισαν το σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. gamiste toys apo ton golo kai meta kremaste tous sto kentro tis athinas gia paradixmatismo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. RE PAIDIA NA SAS PO KATI... OLES AFTES OI OIKOGENOIES POU KAKOPOIITHIKAN APO ALBANOUS PAKISTANOUS ELLHNES KAI OTI ALLO THELETE EKANAN POTE TOUS TIPOTA? OPOS GIA PARADEIGMA NA KATHARISOYN KAPOION GIA ANTIPOINA? OXI GIATI???????? APANTHSTE MOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι αδελφές όλοι οι Αλβανοί και τους περιμένουμε τσακιστε τους Αλβανούς σε κάθε γειτονιά ειναι ΦΛΩΡΟΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν θα βγω έξω;; Δεν έχει καταλάβει ότι είναι από αυτούς που θα εκτελεστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος γράφει: 1/5/13 7:28 μ.μ. Απάντηση: Φιλε συμφωνω κατι πρεπει να κανουμε,να αμυνθουμε το λεω χρονια,αλλα μ'αυτο το μπουρδελο κρατος που εχουμε,φοβαμαι να μην βρουμε εμεις τον μπελα μας,και το χειροτερο να καταληξουμε φυλακη μαζι με τους κολολαθροεταναστες,παντως χρειαζεται και η αυτοδικια για σκεψου αυτη η γυναικα θυμα να μπορουσε να εκδικηθει? θα μειωνονταν τα ψυχολογικα της προβληματα κατα 80% Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η βαριά βιομηχανία των Αλβανών δηλαδή το έγκλημα, δεν τσακίζεται με άχρηστους πολιτικάντηδες που το παίζουν υπουργοί. Για το πως φθασαμε ως εδώ θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί οι κηφήνες προδότες στη δικαιοσύνη. Ευθύνη εχουν και οι πολίτες που δεν καταδεχόντουσαν να δουλέψουν αλλά κι αυτοί που τους μάζευαν και τους έδιναν δουλειές. Αυτά τα ανθρωποειδή μόνο ο Χότζα τα είχε υπό έλεγχο δηλαδή μαντρωμένα και αυτός μόνο τους άξιζε.
    Εκτός απο τη φορολογία που θα πρέπει να επιβληθεί σε όλα τα εισοδήματα που φεύγουν στην Αλβανία, άμεση εφαρμογή οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησής τους από τους πολίτες όπως αυτο που προτείνει ο ανώνυμος παραπάνω. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Και όταν συλλαμβάνει η αστυνομία μια συμμορία, να ξαπλώνει τουλάχιστον ένα η δύο από αυτούς για να παραδειγματίζονται οι άλλοι.
    Οταν θα βγεις απο τη φυλακή αλβανικό σκουπίδι, δεν θα βρεις τη σημερινή ασυδοσία και θα φύγεις τρέχοντας προς τη σπηλιά σου στην Αλβανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ξεφτιλες πολιτικοι και ξεφτιλες Ελληνες που συνεχιζετε να τους φιλατε τα χερια(οπως το κομματοσκυλο στο συνεδριο του πασοκ φιλουσε τα χερια του Παπανδρεου) για να μη χασετε τη θεσουλα και τη μασα στο δημοσιο,δειτε τα αποτελεσματα,που μιλατε για ξενοφοβια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. H πρώτη δουλειά που έκαναν οι ξενόδουλοι πολιτικοί από την αρχή της θητείας τους το 81 ήταν να καταργήσουν εκείνες τις ομάδες των ΤΕΑ ποθ για την Ελληνική ύπαιθρο τουλάχιστον ήταν το δεξί χέρι της εξουσία για την τήρηση της τάξης. Σήμερα μετά από χρόνια παθητικής συμπεριφοράς και απραξίας εκ μέρους των ηγητόρων μας διότι κυρίως αυτοί αποσκοπούν αι στην ψηφοθηρία, βλέπουμε τους άπλητους να έχουν κατακλύσει την χώρα που την θεωρούν τσιφλίκι άντί του ευχαριστώ. Διώξτε τους άπλυτους από κάθε δουλειά που τους προσφέρετε, τα χρήματα που πέρνουν βγαίνουν από τη χώρα, αυτοί σαν εργοδότες ποτέ δεν προσφέρουν δουλειά σε Ελληνικά χέρια. Είπαμε πως έχουμε μαλάκες στα πηδάλια αυτής της χώρας αλλά ώς που θα πάει αυτή η κατάσταση άν περιμένουμε ακόμα ώσπου θύματα της κατάστασης να πέσουν τίποτα ΣΥΡΙΖΕΟΙ ή και από άλλες δημοκρατικές δυνάμεις τότε ίσως θα είναι ΑΡΓΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ που να ανήκει μόνο στους Ελληνες ΤΩΡΑ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θανατος σε αυτα τα αποβρασματα....καταντησαμε να φοβομαστε στην ιδια μας την χωρα.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.Καλο πασχα και καλη ανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χρυσηηηηηηηηηηηηη αυγηηηηηηηηηηηηηη μονο αυτηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΤΗΓΟ Κ.ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΤΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ!!! ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O Θεός να μας λυπηθεί με τα καθίκια που μας κυβερνούν. Αυτοί εγκληματίες ήταν, είναι και θα είναι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kakos poy toys pane fylaki gdarsimo kai allati stis pliges mexri na pethanoyn alla prin pethanoyn na toys gamisoyne oloi oi ellines mexri na bgalloyn aima apo to kolo kai pali na mi stamatame kala toys kani XA kai toys gamai toys bromiarides the theloyn oikto na pane sto topotoys kapsimo theloyn ta mpastarda gamo ti manatoys poy toys genise kai oi manatoys kai olokliroi oi oikogenia toys gamisi theloyn ta moynopana gamieste albanoi tha rti oi orasas poy tha pate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι;;απελαση;αν εννοειτε απελαση απο τον ματαιο ετουτο κοσμο συμφωνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. παιδες..οποιος ξερει που μενουν οι σκατογονεις τους..ας το διαδωσει....να μαεζευτουμε ολοι εξω απο τα σπιτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μαλακες αλβανοι,τον περνετε ακομα και στην φυλακη.
    νομιζεις οτι θα ξανακανεις τα ιδια ε!?.
    σε περιμενουμε κολοαλβανε.
    νομιζεις πως θα βγεις ευκολα απο την φυλακη πουστη.
    ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΗ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.