Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ!!!

Να φύγουν από τη Ελλάδα ή αλλιώς θα τους «σφάξουν σαν τα κοτόπουλα» αναφέρει απειλητική επιστολή που καταγγέλλει ότι έλαβε χθες Παρασκευή η ...

Να φύγουν από τη Ελλάδα ή αλλιώς θα τους «σφάξουν σαν τα κοτόπουλα» αναφέρει απειλητική επιστολή που καταγγέλλει ότι έλαβε χθες Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, στο σημείωμα, που, όπως αναφέρεται, ταχυδρομήθηκε μέσω κεντρικού ταχυδρομείου της Αθήνας, ο συντάκτης δίνει διορία ενός μηνός σε όλους τους μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ελλάδα να φύγουν από τη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, απειλεί πως «θα τους σφάξει σαν τα κοτόπουλα».

Αναλυτικά το υβριστικό σημείωμα

«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι,

Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπ…. σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάλο.

Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο.

Γ….. το Ισλάμ σας, γ… το Κοράνι σας και γ…τις μάνες σας.

Θα χυθεί αίμα».

parapolitika.gr

1 σχόλιο

  1. κ γιατι το θεωρεις προβοκατσια ρε στοχε?? τι @@@ λες αγορι μου...τι @@ !!! ρε,απο την ιστορια δεν εμαθες πως οτι εινα να γινει θα γινει?... απο οποιονδηπωτε? χαχαχ θα σωσεις την ελλαδα δλδ αν δε "χαψουμε" την προβοκατσια...των μεταναστων ελεγχομενων?χχαχαχα μαλλον δε θα ηταν προβοκατσια.....χαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.