Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΕΜΕΝΑ 14ΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΟΛΥΒΑ...!

Δημοσκόπηση Πανά: περιορίζει την Χρυσή Αυγή στο 14%, βγάζει και πάλι συγκυβέρνηση μνημονίου... xryshaygh.com_ Πριν από λίγο προβλήθ...


Δημοσκόπηση Πανά: περιορίζει την Χρυσή Αυγή στο 14%, βγάζει και πάλι συγκυβέρνηση μνημονίου...

xryshaygh.com_ Πριν από λίγο προβλήθηκε στο ΕΞΤΡΑ-3 η νέα δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία μας εξέπληξε (για δύο λόγους) και φυσικά τα αποτελέσματά της τίθενται στην κρίση των σκεπτόμενων πολιτών.

Πρώτον, το 14% που δίνει στην Χρυσή Αυγή είναι ποσοστό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμη και καθαρά συστημικές εφημερίδες, όπως η Καθημερινή, κάνουν λόγο για αλματώδη άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, που σύντομα θα ξεπερνά το 20%. Κάτι τέτοιο δεν καταγράφεται στην έρευνα του κου Πανά, παρ' ότι ο ίδιος ανέφερε πως τις ημέρες μετά τα επεισόδια του Συντάγματος και τη διανομή τροφίμων, η επιρροή μας αυξήθηκε.

Δεύτερον, η εν λόγω έρευνα προβλέπει νέα συγκυβέρνηση μνημονίου. Η ΝΔ, παρ' ότι καταρρέει στην κοινωνία, ξεπερνά τον Σύριζα στα όρια του στατιστικού λάθους. Κυρίως όμως τα διαλυμένα και σαρωμένα από τις εξελίξεις αποκόμματα του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), όχι μόνο διασώζονται, αλλά καταγράφουν και σημαντικά ποσοστά, με αποτέλεσμα οι έδρες τους στη νέα βουλή να οδηγούν σε νέα τρικομματική συγκυβέρνηση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που διαθέτει η Χρυσή Αυγή, το πολιτικό σκηνικό της χώρας αυτή την στιγμή είναι εντελώς διαφορετικό. Το Εθνικιστικό Κίνημα σαρώνει και έχει ήδη περάσει τη ΝΔ. Ο Σύριζα παρά την πτώση του παραμένει πρώτος, όμως δε σχηματίζει κυβέρνηση ούτε κατά διάνοια. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Καμμένος και ΚΚΕ καταρρέουν στην κυριολεξία. Έτσι, αν γίνονταν σήμερα εκλογές, Σαμαράς και Τσίπρας θα οδηγούνταν σε νέου τύπου μνημονιακό σχήμα, υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα στοιχεία είναι γνωστά στα κομματικά επιτελεία και κυρίως στους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως τρόπο να σταματήσουν την επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Υ.Γ.: Τη μελλοντική συμπόρευση νεοδημοκρατών και συριζαίων προανήγγειλε ρητά ο γόνος της οικογένειας Βαρβιτσιώτη, νυν βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ανέφερε ότι... προτιμά οι ψήφοι της νεολαίας να πάνε στο Σύριζα για να μην ενισχυθεί κι άλλο η Χρυσή Αυγή.

6 σχόλια

  1. Δημοσιεύω ένα σχόλιο που διάβασα και το θεωρρώ πολύ εύστοχο. Να συμπληρώσω ότι είναι ύποπτο το γεγονός ότι τα ποσοστά που δίνουν αν και καθοδικά εν τούτης ξαναβγάζουν μνημόνιο. Είναι τουλάχιστον γελοία η προσπάθεια που καταβάλουν πλέον να αποκρύψουν αυτό που λέει η κοινωνία. Προσωπικά αυτά που βλέπω και ακούω σε καθημερινή βάση ,καθότι λόγω εργασίας έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έδειχναν οι πίνακες. Η Χρυσή Αυγή κάνει θραύση και ειδικά η ΝΔ θα βρεθεί προ πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων αν δεν ξαναγίνει άμμεσα δεξιό κόμμα. Τα δε ποσοστά των ανύπαρκτων ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Κάτι ανύπαρκτους επίσης κομήτες τους φιλοδώρησαν με ποσοστά εκτός πραγματικότητα και σε συνδιασμό με λευκά, αναποφάσιστους και λοιπά έκρειψαν επιμελώς το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

    Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι ότι ό κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και γελάει με υατά τα πολιτικά κουφάρια που σέρνουν την θλίψη τους στα πάνελ προσπαθώντας να πείσουν. Σήμερα πάνω απο 20 άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα μου έχουν πει τα ίδια πάνω κάτω.

    Κλείνω με την πανωλεθρία Καμίνη... Δεν θα πω πολλά αλλά σχεδόν έχει κλειδώσει ο δήμος Αθηναίων στην Χρυσή Αυγή.

    Τείνω να πιστέψω αυτά που λέγονται για τα χρωματιστά και στοχευμένα τηλέφωνα έιναι αλήθεια. Και δεν εκτίθονται οι δημοσκόποι και τα αποτελέσματα που θέλουν παίρνουν με μικρή απόκλιση και ο νοών νοείτω... Άλλο να παίρνεις γνώμες από την Εκάλη και άλλο από τον Άγιο Παντελεήμων.

    Πάντως ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από το χθεσινό πάνελ λειτούργησε υπέρ της καθώς δεν συνδιάστηκε με την χθεσινή εικόνα μιζέριας και πολιτικής καφρίλας. Σαν ένα κόμμα εμφανίστηκαν χθες

    Το σχόλιο:

    "Χθές πιό πολύ πλάκα είχε το πάνελ με τους 5 θλιβερούς καραγκιόζηδες που προσπαθούσαν να πείσουν ότι είναι κερδισμένοι.
    Το καλύτερο σημείο ήταν όταν ο πασοκος που μιλούσε σαν μπουκωμένος μην έχοντας τι άλλο να πει επιτέθηκε για άσχετο και γελοίο λόγο στη Χρυσή Αυγή. Με το ζόρι κράτησαν οι άλλοι τα γέλια τους και ο Παυλόπουλος τους έδωσε στεγνά τους δημοκράταρους... Δεν ήθελαν εκπρόσωπο της ΧΑ στο στούντιο. Με λίγα λόγια δεν ήθελαν αντίλογο αλλά μονόλογο. Λέω μονόλογο γιατί χθές εμφανίστηκαν σαν ένα κόμμα...

    Επίσης δεν πιστεύω ότι ήταν τίμια 100% η δημοσκόπηση και αυτό έχει να κάνει με τα ποσοστά κυρίως του ΠΑΣΟΚ & της ΔΗΜΑΡ. Αυτό που βλέπω στην κοινωνία δεν ταιριάζει με αυτά που λέει ο κόσμος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο παρατηρήσεις.
    1- Το "βαρβιτσιωτάκι" μου θυμίζει αυτό που λέει η λαική σοφία " έκανε και η μύγα κώλο κλπ κλπ". Ας μην ήταν ο μπαμπάς μεγάλος (!) πολιτικός και θα βλέπαμε τι δουλειά θα έκανε
    2- Γιατί βάζουν μαύρο χρώμα στην ΧΑ και δεν βάζουν μπλέ ; ή χρυσό ; Άλλωστε δημοκρατία έχουμε (έχουμε ;) ό,τι θέλουμε κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sintoma i xrysh aygh 8a einai kibernisi kai oloi oi prodotes tis ellados 8a timori8oun opos tous aksizi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποσοστό της Χρυσης Αυγης θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερο αν συνυπολογισθει οτι ο κοσμος στις δηθεν ανωνυμες τηλεφωνικες δημοσκοπησεις αποφευγει να απαντησει γιατι φοβαται το υπαρχων καθεστως που ελεγχει τα παντα εκτος απο τη συνειδηση μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κωμμα των πολιτικών κομμάτων ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψιλομούφα δημοσκόπηση μου κανει. Κατά πρώτον αποκλείεται η ΧΑ να ειναι μονο στο 14%. Παίζει σίγουρα πάνω απο 18αρακι και εις ανώτερα. Όσο για τη ΔΗΜΑΡ σιγά μη τείνει στο 6% αυτό το κακομοιρίστικο κομματάκι με την εσχατόγρια τη ρεπούτση. Απλά τα έχουν μαγειρέψει για μία ακόμα φορά για να κατευθύνουν και να επηρεάζουν τους Έλληνες. Χρυσή αυγή η μόνη ελπίδα της Ελλάδας και εύχομαι και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Προσωπικά πιστεύω πως τα ποσοστά της θα παίξουν μεταξύ 22 και 27%. Τουλάχιστον με όσους μιλώ εκεί την τοποθετούν. Το 14 την περιρίζει πολύ και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Ζήτω Χρυσή Αυγή! Ζήτω ΕΛΛΆΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.