Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ: "Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ"

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!! Ο Οικουμενικός Πατριά...


ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είπε ότι δεν ανησυχεί για τις πληροφορίες περί δολοφονίας του, γιατί όπως πιστεύει ο ίδιος, ο Θεός και το κράτος θα τον προστατεύσουν.

Ο Βαρθολομαίος σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς που πρόσφατα αποκαλύφθηκαν για συνωμοσία δολοφονίας του, είπε ότι δεν ανησυχεί.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στην Άγκυρα ξεκίνησε έρευνα για τη φερόμενη συνωμοσία δολοφονίας τους Πατριάρχη Βαρθολομαίου με την 560η επέτειο της κατάληψης της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Ο Βαρθολομαίος παρέστη στην τελετή έναρξης ενός πολιτιστικού κέντρου, που κάποτε ήτανε ορθόδοξος ναός σε πόλη της βορειοδυτικής επαρχίας της Αδριανούπολης το Σάββατο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόσφατη δημοσιογραφία που σχετίζεται με τη δολοφονία του, είπε ότι δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο περιστατικό και πρόσθεσε ότι « Πιστεύω στο Θεό πρώτα απ’ όλα, αλλά και στις δυνάμεις ασφαλείας του κράτους μας, οι οποίες μας προστατεύουν πολύ καλά. Ως εκ τούτου δεν με ανησυχεί όλη αυτή η πληροφόρηση και δεν έχω κανένα φόβο. Για αυτό βρίσκομαι εδώ τώρα , στην Αδριανούπολη, πηγαίνω όπου θέλω χωρίς φόβο. Χάρη στο Θεό δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμά μου», είπε, σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα. echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.