Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ'' ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MEGA.... ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑ;;;

Ομόφωνα καταδίκασε η Επιτροπή Δεοντολογίας την συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά να ουρήσει στην πόρτα του τηλεοπτικ...



Ομόφωνα καταδίκασε η Επιτροπή Δεοντολογίας την συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά να ουρήσει στην πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel, αλλά και να πετάξει ταραμά μαζί με άλλα μέλη του κόμματος κατά την παράσταση διαμαρτυρίας στις 25 Μαρτίου. Για την ιστορία, οι διαδηλωτές τότε, διαμαρτύρονταν για την προβολή τουρκικών σήριαλ από το εν λόγω κανάλι.

Η Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε για το θέμα αυτό κεκλεισμένων των θυρών, είχε καλέσει τον βουλευτή να δώσει εξηγήσεις, αλλά ο κ. Παππάς αρνήθηκε να παρουσιαστεί λέγοντας πως δίνει λόγο μόνο στη Δικαιοσύνη και το λαό. Έτσι, αποφασίστηκε η καταγγελία της στάσης του βουλευτού. Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται να σταλεί δια επιστολής στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

zougla.gr

------------------------------

3 σχόλια

  1. THA TOY KLASOYN TA @RHIDI@!!!!!!! TA KOPROSKYLA!!!!! ANTONIS ELASSONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ, ΠΩ! ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ! ΤΩΡΑ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ; ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΕΛΑ; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΑΛΙ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Έλληνας δυό δίκαια ασκεί πανελευθέρως,
    συνέρχεσθαί τε και ουρείν εις όποιο θέλει μέρος.


    (Γ. Σουρής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.