Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΤΡΟΙΚΑ: ''ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ.... ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΟΡΓΗ...!!!''

Σαφείς προειδοποιήσεις στέλνει η Ρωσία προς την τρόικα σχετικά με την Ρωσική Εμπορική Τράπεζα (RCB), τον δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο δανείω...




Σαφείς προειδοποιήσεις στέλνει η Ρωσία προς την τρόικα σχετικά με την Ρωσική Εμπορική Τράπεζα (RCB), τον δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο δανείων στην Κύπρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο νησί, η ρωσική τράπεζα, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο με συνολικό κεφάλαιο 14 δις ευρώ, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μέσω της εκπροσώπου του, Ναταλία Τιμάκοβα, άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση Πούτιν θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για την κατάσταση της RCB, που είναι θυγατρική της κρατικής τράπεζας VTB. Έτσι η Ρωσία επεμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που υλοποιήθηκε η κατάσχεση των καταθέσεων, όπως μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti.

«Μην τολμήσετε να πειράξετε την Ρωσική Εμπορική Τράπεζα (RCB), γιατί τότε θα νιώσετε τι σημαίνει ρωσική οργή. Η ρωσική κυβέρνηση θα παρακολουθήσει στενά την κατάσταση γύρω από την κατάσταση της Ρωσικής Εμπορικής Τράπεζας (RCB), μέχρι να αποφασίσει τους τρόπους παροχής στήριξης στην οικονομία της Κύπρου», δήλωσε σήμερα o Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, διά της εκπροσώπου του.

Η εκπρόσωπος του Ρώσου πρωθυπουργού πρόσθεσε πως ο Μεντβέντεφ είχε συνάντηση το Σάββατο με το οικονομικό επιτελείο της ρωσικής κυβέρνησης και τον επικεφαλής της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, όπου συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης του δανείου που είχε συνάψει η Κύπρος με τη Ρωσία το 2011, όπως και το θέμα της λήψης μέτρων για την προστασία της RCB.

ysterografa.gr

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.