Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ... Η ΦΩΦΗ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ...!!!

Ε ΟΧΙ...! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΦΗ ΜΑΣ! Τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χ...


Ε ΟΧΙ...! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΦΗ ΜΑΣ!

Τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς το μεσημέρι στη Βουλή σχολίασε η Φώφη Γεννηματά.

«Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται καθημερινά», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Το πολιτικό της πρότυπο είναι ρητά πλέον οι Μεταξάδες - όλοι οι δικτάτορες δηλαδή- που είναι καλύτεροι από τους δημοκρατικά εκλεγμένους πρωθυπουργούς.

Για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ο Χίτλερ δεν είναι πρόβλημα (είναι τελικά και επίσημα η ιδεολογική αναφορά της Χρυσής Αυγής;) αλλά η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Όμως να θυμίσουμε στη Χρυσή Αυγή ότι σήμερα συζητήθηκαν οι αποζημιώσεις που διεκδικούνται από τη Γερμανία λόγω των θηριωδιών των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής του ιδεολογικού τους καθοδηγητή.

Τα συμπεράσματα είναι εύκολα για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη».

----------------------------------------------


--------------------------------------

3 σχόλια

  1. οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τα κανα πανω μου παιδια προσοχη ποοοοοοοοοοοοο μας φαγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωφακι μου,η Χρυση Αυγη εχει αποκαλυφθει απο την πρωτη στιγμη.Η Χρυση Αυγη θελει να στειλει τους εγκληματιες της πολιτικης στη φυλακη.Η Χρυση Αυγη θελει τους Ελληνες με το κεφαλι ψηλα και οχι σκυφτουληδες.Η Χρυση Αυγη θελει να σταματησουν οι αυτοκτοκτονιες.Η Χρυση Αυγη θελει τους Ελληνες να ευημερουν και μια Ελλαδα που θα εκμεταλλευτει τον πλουτο που διαθετει.Η Χρυση Αυγη θελει να σταματησει το εγκλημα στην Ελλαδα και ολη η λαθρα που λυμαινεται αυτον τον τοπο να παει απο εκει οπου μας ηρθε.Εσεις Φωφακι μου εισαστε αχρηστοι να αντιμετωπισετε οτιδηποτε.Ετσι που καταντησατε αυτη τη χωρα,ευχομαι να το πληρωσετε.Οσο και να λασπολογειτε τη Χρυση Αυγη,οι Ελληνες Εθνικιστες ερχοντε.Φωφακι μου καποτε πρεπει καποιος να αποδοσει τα του Καισαρος τω Καισαρει και τα του Θεου,τω Θεω.ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ,,,,,,,,,,,,,,,ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIATI MORI SAVOYRA TOY PASOK TA EGLIMATA TOY KOMATOS SOY MAS KATESTREPSAN!!!! AYTOI OI AGIOI ANTHROPOI KANANE MIA ELLADA NA EINAI ANTAGONISTIKI KAI NA STEKETE SE OLO TON KOSMO ME PSILA TO KAIFALI!!!! ANTONIS ELASSONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.