Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ!!! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟ ΦΟΝΙΑ...!!! ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 98Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ...!!!

ΒΙΝΤΕΟ-Πορεία Αρμενίων στο Σύνταγμα Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την 98η επέτειο από τη γενοκτο...



ΒΙΝΤΕΟ-Πορεία Αρμενίων στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την 98η επέτειο από τη γενοκτονία των Αρμενίων. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της Τουρκίας.



----------------------------------------------

2 σχόλια

  1. ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!
    (Δεν ξέρω πως να νιώσω για την πορεία απο την μία ειναι οι πουστηδες οι μογγολοι με την γενοκτονια και απο την αλλη οι χιλιαδες αρμενιοι που μενουν στην Αθήνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ......ΦΑΛΗΡΟ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΏΝ?..ΤΥΧΑΙΟ?..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!..ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΟΧΕ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ..30 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ "ΤΟΝΩΣΗ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΥΠΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΊΟ?..ΔΈΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.