Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΠΥΡΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!! ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπώ...

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:
ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για τους:

Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα



Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.


Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΕΙΣΜΟΣ...;;; ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ...!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

5 σχόλια

  1. δεν μου θυμιζουν τιποτα ετσι, αν τους ριχνανε κανενα μπερτακι ξυλο ισως κατι να μου λεγανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά παιδάκια επαναστάτες μωρα........ε ρε jumbo που τους χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pali kala paidia zhtaei h policia eee?
    pali athwoi tha thn plhrwsoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πολύ play station καίει εγκεφάλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.