Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ

Φαγητό από δύο γεύματα και οικονομική βοήθεια σε άπορη πολύτεκνη οικογένεια, που ...

Λάρισα : Φιλανθρωπία από τα ΜΑΤ

Φαγητό από δύο γεύματα και οικονομική βοήθεια σε άπορη πολύτεκνη οικογένεια, που ζητάει συχνά βοήθεια για την επιβίωση της, πρόσφερε η διμοιρία των ΜΑΤ που έχει έρθει από την Θεσσαλονίκη για το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας. Στην έκκληση της οικογένειας για βοήθεια, τα μέλη της διμοιρίας ανταποκρίθηκαν άμεσα καθώς διαπίστωσαν με επίσκεψη τους, την τραγική κατάσταση της. Όπως τόνισε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας, η κίνηση αυτή δείχνει ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι με ευαισθησίες, αλλά η εκτέλεση των καθήκοντος και ειδικότερα οι δυνάμεις καταστολής, έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις, που τους υποχρεώνουν να εμφανίζονται ‘’σκληροί’’. Η συγκεκριμένη διμοιρία έχει εκδηλώσει κι άλλες φορές την φιλανθρωπία της και μέσω αυτής της κίνησης ήθελαν να αφυπνίσουν την τοπική κοινωνία, ώστε να βοηθήσουν μια οικογένεια που ζει κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.  

2 σχόλια

  1. Καλησπέρα, Κρίμα, αυτά δεν τα βλέπουν στην ΤουΒλου κάτι Κυράτσες, εάν τους τα πείς, λαβαίνεις την κλασσική απάντηση, Εγω, Κύριε Μου, εάν δεν τα δώ στην ΤουΒλού, δεν τα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI AYTO ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΙΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ COWBOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.