Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 80ΧΡΟΝΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ... ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

Εξιχνιάσθηκε από την ασφάλεια Χαλκίδας και τους άνδρες του τμήματος Ιστιαίας η ανθρωποκτονία που έγινε πριν από πέντε ημέρες με θύμα ...


Εξιχνιάσθηκε από την ασφάλεια Χαλκίδας και τους άνδρες του τμήματος Ιστιαίας η ανθρωποκτονία που έγινε πριν από πέντε ημέρες με θύμα μία 80χρονη μέσα στο σπίτι της.
Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ιστιαία, ένας 24χρονος αλλοδαπός, γείτονας του θύματος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί νεκρή στις 13 Φεβρουαρίου μέσα στο υπνοδωμάτιο της και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ βρέθηκαν ίχνη αίματος πάνω στο κρεβάτι και στους τοίχους του υπνοδωματίου.
Ο δράστης τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας παραβιάζοντας το παράθυρο της κεντρικής εισόδου, εισέβαλλε στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία ώστε να μπορέσει να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες καθώς είναι χρόνιος χρήστης.
Ο 24χρονος όμως έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη γυναίκα και επειδή τον αναγνώρισε, της επιτέθηκε με ένα κασμά και την χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.
Στη συνέχεια με μια πετσέτα και σύρμα καθαρισμού προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη αίματος από τον κασμά και τα αποτυπώματά του από τον χώρο του εγκλήματος.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος , ένα παντελόνι φόρμας, ένα μπουφάν, ένας μάλλινος σκούφος και ένα ζεύγος αθλητικών υποδημάτων που φορούσε ο δράστης κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

1 σχόλιο

  1. ενταξη σκωτωνουν και οι ελληνες αλλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο σε σχεση με τον πλυθισμο αλλα οι αλλοδαποι σκοτωνουν με πιο βαρβαρο τροπο στις περισοτερες περιπτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.