Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΕΥΠΑΘΗΣ'' ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ… ΧΕΡΙ

Αιματηρό τέλος και τιμωρία… ισλαμικού τύπου (με κόψιμο του χεριού επίδοξου κλέφτη) είχε η κινηματογραφικού τύπου κλοπή που οργάνωσαν και ...


Αιματηρό τέλος και τιμωρία… ισλαμικού τύπου (με κόψιμο του χεριού επίδοξου κλέφτη) είχε η κινηματογραφικού τύπου κλοπή που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τρία μέλη της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας, στη Ρόδο, την αυγή του νέου χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις «ευπαθείς», αρχικά έκλεψαν ένα φορτηγό από την περιοχή Καλυθιές και στη συνέχεια παραβίασαν μ’ αυτό τη τζαμαρία καταστήματος σούπερ-μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Ρόδου-Καλλιθέας, για να «φορτώσουν» το ΑΤΜ που βρισκόταν μέσα. Αλλά, στην προσπάθειά τους αυτή κάτι δεν πήγε καλά και ένας 25χρονος «ευπαθής» ακρωτηριάστηκε από τα σπασμένα τζάμια στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν άρον-άρον την προσπάθεια και οι δύο συνεργοί του να τον πάνε στο Νοσοκομείο της πόλης. Το αίμα που βρήκαν οι αστυνομικοί που κατέφτασαν στο σημείο τους οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και συνέλαβαν τον… ατυχήσαντα «ευπαθή».

ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΕΠΡΕΠΕ, αλλά βλέπεις αγαπάει ο Θεός ΚΑΙ τον κλέφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.