Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!!! ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΕΡΜΑΤΑ...!!!

Σπάνε αυτοκίνητα για λίγα κέρματα Επιδημία έχει γίνει το σπάσιμο τζαμιών σε αυτοκίνητα στην Πάτρα, προκειμένου να αφαιρεθεί ό,τι πολύτι...


Σπάνε αυτοκίνητα για λίγα κέρματα

Επιδημία έχει γίνει το σπάσιμο τζαμιών σε αυτοκίνητα στην Πάτρα, προκειμένου να αφαιρεθεί ό,τι πολύτιμο υπάρχει στο εσωτερικό τους.

Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν αλλάξει τζάμια επειδή κάποιοι ορέγονται τα λίγα κέρματα που έxoυν ξεχαστεί στο ταμπλό.
Στόχος δεν γίνονται αυτοκίνητα μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε συνοικίες, ενώ πολλά είναι τα κρούσματα από Γούναρη έως Παπαφλέσσα.

Τελευταία περιστατικά είναι αυτά που σημειώθηκαν στην διασταύρωση των οδών Ευμήλου και Γεναδίου πίσω απο τον Άγιο Ανδρέα έξω από μια φαρμακαποθήκη, στην διασταύρωση Καραϊσκάκη και Σαχτούρη και στην συμβολή Γεναδίου και Κορίνθου, όπου έσπασαν τζάμια για να πάρουν λίγα κέρματα, ενώ πολλά είναι τα περιστατικά και στην περιοχή της Αγυιάς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για νεαρούς τοξικομανείς.

Τα περισσότερα περιστατικά δεν αναφέρονται στην αστυνομία, αλλά οι έμποροι τζαμιών αυτοκινήτων όπου μοιραία προστρέχουν οι παθόντες, κάνουν χρυσές δουλειές.

Συνιστάται στους οδηγούς των Ι.Χ. να αδειάζουν τα οχήματά τους απο αντικείμενα αλλά και απο ψιλά για να μην βρίσκονται το πρωί προ εκπλήξεων, καθώς ένα άδειο αυτοκίνητο είναι πολύ πιο ασφαλές.


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.