Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ" ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ... 1994! ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΙΑ...

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε ένας νεαρός αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, συγκρούστηκε με ένα μαύρο τζιπ. Από τη σύ...

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε ένας νεαρός αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, συγκρούστηκε με ένα μαύρο τζιπ.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο μοτοσικλετιστής ο οποίος διέμενε στην Ηράκλεια Λαμίας. Ο 40χρονος οδηγός του τζιπ  υποστηρίζει ότι ο δικυκλιστής κινούταν χωρίς φώτα.
Από την αρχική έρευνα της τροχαίας προέκυψε ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο το 1994 από τη Θεσσαλονίκη και περιμένουν τώρα να μάθουν πως βρέθηκε στα χέρια του νεαρού Αλβανού, όταν αυτός θα είναι σε θέση να μιλήσει, αφού προς το παρόν νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

------------------------------



1 σχόλιο

  1. Καλα , χαζοι ειναι ??

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ο πιτσιρικας αλβανος κληρονομησε το μηχανακι απο τους γονεις του ,οι οποιοι το "απαλωτριωσαν" το 94 ,περιπου 3 χρονια αφου ηλθαν κολυμποντας και ξυπολυτοι στη χωρα μας και αρχισαν να καταλαβαινουν οτι εδω που ηλθαν δεν υπαρχουν νομοι , κρατος κλπ και το ολο σκηνικο σε προωθει να παρανομησεις ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ !!

    (εφ οσον βεβαια ανηκεις στην υπερπρονομιουχα ταξη των αφεντικων του τοπου ,των αλλοδαπων δηλαδη...)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.