Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MONO ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ!

Η μοναδική εγγύηση για την έξοδο από τη ρατσιστική βία είναι το κράτος δικαίου. Δήλωση που ανήκει στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. ...


Η μοναδική εγγύηση για την έξοδο από τη ρατσιστική βία είναι το κράτος δικαίου. Δήλωση που ανήκει στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Ο τοπικός άρχοντας αποδίδει, παράλληλα, τα πρόσφατα ακραία φαινόμενα βίας στην «αθρόα παράνομη είσοδο μεταναστών» και στην «απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους».

«Όταν, σχεδόν καθημερινά, συνάνθρωποί μας πέφτουν μαχαιρωμένοι στους δρόμους, πρέπει η κοινωνία να βρίσκεται σε εγρήγορση και η Πολιτεία, μόνη αρμόδια για την τήρηση των νόμων και της τάξης, συνεπής στην υποχρέωσή της να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Το κράτος δικαίου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την έξοδο από την κρίση βίας, που προκαλεί η αθρόα παράνομη είσοδος μεταναστών, καθώς και η απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Γιώργος Καμίνης κατέληξε προτρέποντας: «να συμβάλουμε όλοι, δικαστική εξουσία, κεντρική διοίκηση, πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία των πολιτών και πνευματικός κόσμος, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη των δολοφονιών στη μέση του δρόμου». enikos.gr

------------------------------



4 σχόλια

  1. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στοχε πρεπει να κανουμε εδω μια μικρη διορθωση. ο καμμινης ξερει τι βλεπει απλα τα αθεντικα του του υπαγορευουν αυτα που θα πει στο ελληνικο κοινο. το σχεδιο αυτων των υποκειμενων ειναι η διαλυση του κοινωνικου ιστου της Ελλαδας και η αποξενωση των Ελληνων μεσα στον τοπο τους! οποιο πραγμα σκοπευουν να κανουν με ολους τους λαους της γης!
    το αν ακομα τρωη η πλειοψηφια των νεο Ελληνων κουτοχορτο αυτο ειναι αλλο θεμα, οποτε ας ελπισουμε Ο Θεος να βαλη το χερι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμίνη, στο έχω ξαναπεί. Άντε γαμήσου παλιόπουστα προδότη ανθέλληνα. Σιγά μην γίνεις ξανά δήμαρχος με όλες της πουστιές και μαλακίες έχεις κάνει. Βρε ουστ αληταρά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...
    ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.....
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.