Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΤΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ...!!! ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!

ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Π...


ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...:

sport.gr._ "H Βούλα Παπαχρήστου παραβίασε τις βασικές Ολυμπιακές Αξίες και γι' αυτό πήραμε την απόφαση να την αποκλείσουμε από τους Αγώνες του Λονδίνου.

Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην διαφορετικότητα, στον συναθλητή και τον συνάνθρωπο από όλους εμάς που υπηρετούμε το ήθος και τις Ολυμπιακές Αξίες.

Ηταν εκτός λογικής αυτό που έκανε και γι' αυτό αποκλείστηκε. Αλλωστε δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Πώς θα το έκανε αυτό, όταν οι 10, οι 15 ή οι 20 αθλήτριες που θα ανταγωνιζόταν θα ήταν διαφορετικού χρώματος ή φυλής; Μα, η ίδια δεν το δέχεται αυτό. Εδώ, στο Ολυμπιακό Πάρκο υπάρχουν 20.000 άνθρωποι, κάποιοι εκ των οποίων περνούν πολύ δύσκολα στη ζωή τους. Κι όμως, τους βλέπεις να συνυπάρχουν και να ζουν αρμονικά, ξεχνώντας τα προβλήματα και τις διαφορές.

Υπάρχει ένας κανόνας, που δεν παραβιάζεται και αυτός είναι ο σεβασμός. Ολα τα παιδιά πρέπει να σέβονται τον συναθλητή, τον αντίπαλο, τον συνάνθρωπο και η Βούλα προχώρησε σε ωμή παραβίαση αυτού του κανόνα.

Οι βασικές αρχές της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, την οποία υπηρετώ, είναι: φιλία, σεβασμός, αριστεία. Πάνω σε αυτά στηρίζεται ο ανθρωπισμός και ο αθλητισμός".

Ερωτηθείς αν υπήρξε πολιτική ή κυβερνητική παρέμβαση, απάντησε: "Πολιτική παρέμβαση ή πίεση για τη λήψη της απόφασης, δεν υπήρξε. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή λειτούργησε ως όφειλε. Σε τέτοια θέματα δεν χωράει η πολιτική".

Oσο για το αν υπήρξε εντολή - οδηγία προς τους αθλητές να μην... ποστάρουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στο Λονδίνο, ήταν σαφής: "Οχι. Δικαίωμά τους είναι να γράφουν για την προσπάθεια που πρόκειται να κάνουν στους Αγώνες. Ο,τι θέλουν μπορούν να γράφουν, αλλά σε ανάλογη περίπτωση με την Παπαχρήστου να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες".

-----------------------------

13 σχόλια

  1. καπραλο στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο, να το θυμασαι αυτο !!! εσυ και ολοι οι προδοτες που κανατε την Ελλαδα ξεφραγκο αμπελι στο τελος ολα εδω θα πληρωθουν και αν οχι εσυ τα παιδια σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E re pos katanthsan oi olympiakoi agones.... Oi gamioles. Posoi pethanane extes apo tin apostia tou dytikou neilou... Treis, tessereis, Kai posoi akoma...
    Voula, KANENAS den mporei na se apokleisei apo tous ELLHNIKOYS Agones - Oute o
    Tsipras (tourkalbanos), Oute ta KKedia ta gamhmena... Oute ta aristera ksevrasmata.
    (kala tous ta eipes, alla den eprepe na zhthseis sygnomh.... Xestous... Ta kathikia.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΚΑΚΟΛΑΚΩΛΟΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ! ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να στειλει την Ντορα να κανει τριπλουν στη θεση της Βουλας .

    Το αποφασιζομεν και διατασσομεν ξεχασε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΝΙΚΗΣΑΝ ΠΑΛΙ

    ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΠΑΝΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΧΑΖΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ...

    ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ!!!!!!

    ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σου αλήτη βαψομαλλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κυριος ΜΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ καλα της εκαναν της ηλιθιας. οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες. μας αμαυρωνει κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ , ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ
    ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ 137.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ.ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μεταχειρισμένο μουνόπανο μίλησε!!!!!! σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!
    Η Πατρίδα κοιμάται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KOYBELE DEN KSERO PIUOS POYT...AS YOS SE BALE SE AYTH THYN TXESH ALLA KSERO OTAN KLEBEIS AYTO TO ATXLIO KRATOS SE ANTAMEIBOYN SE KALLYTERO POSTO A RE ELLADITSA SE BIAZOYN TA KAKOMATXIMENA DIMOSIA EKTROMATA KAI SY DOSTOY GLEIFEIS THS PLIGESSOY PREPEI KAPOTE NA TELEIONOYN AYTA ALLA TXA PEIS TETOIOYS POLITES EXEIS TETIOA KATXARMATA TXA BGAZEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.