Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΡΜΑΝΟΙ... ΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ...!!!

Για τουρισμό ήρθαν, με την ευκαιρία διέπραξαν και μια δεκαριά κλοπές και διαρρήξεις! Ο λόγος για δύο Γερμανούς, 20 και 21 ετών, οι οποίοι....

Για τουρισμό ήρθαν, με την ευκαιρία διέπραξαν και μια δεκαριά κλοπές και διαρρήξεις! Ο λόγος για δύο Γερμανούς, 20 και 21 ετών, οι οποίοι... συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Πάνορμο Ρεθύμνου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη των δύο νεαρών, κατόπιν πληροφοριών σε σχέση με την ύποπτη δράση των δύο Γερμανών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Πάνορμο και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαλίτσα ταξιδίου και ένα σακίδιο ώμου τα οποία περιείχαν, τρία laptops και τρεις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με όλα τα αξεσουάρ τους, μία βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 4.850 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση προέκυψε, ότι δράστες είχαν "συμπράξει" με σκοπό την διάπραξη κλοπών και ενεργώντας από κοινού και με την ίδια πάντα μέθοδο, είχαν "μπουκάρει" νωρίτερα, σε 4 δωμάτια ξενοδοχείου της περιοχής όπου διέμεναν προσωρινά τουρίστες κι έκλεψαν τα αντικείμενα που οι αστυνομικοί βρήκαν και παρέδωσαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δύο Γερμανοί, ωστόσο, δεν αρκέστηκαν στους... τουρίστες. "Ξάφρισαν" ακόμη και τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, αφαιρώντας τους, πέντε κινητά τηλέφωνα από τα οποία βρέθηκαν κι αποδόθηκαν τα τρία. Επίσης έκλεψαν 40 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα αξίας 340 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 725 ευρώ ως προερχόμενο από κλοπές.

Τις έρευνες και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γεροποτάμου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
cretalive.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.