Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ... ΑΣ ΠΙΟΥΝ ΞΥΔΙ

Να πως είδαν οι Τούρκοι την Χρυσή Αυγή κατά την ορκωμοσία. Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Η ρατσ...

Να πως είδαν οι Τούρκοι την Χρυσή Αυγή κατά την ορκωμοσία.
Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την  ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» γράφει ότι τα νέα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν καθήκοντα.
Τα μέλη του Κοινοβουλίου ορκίστηκαν ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βάζοντας το χέρι τους στο Ευαγγέλιο. Οι τρεις «τούρκοι» βουλευτές,  οι Χουσεΐν Ζειμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν από το ΠΑΣΟΚ ορκίστηκαν βάζοντας το χέρι τους στο Κοράνι. Ενώ όλοι σηκώθηκαν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν καθιστοί διαμαρτυρόμενοι για το ότι τρεις βουλευτές της μειονότητας μπήκαν στο Κοινοβούλιο.
Η Bugun αναφέρεται στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Αντίδραση για τους τούρκους από το ρατσιστικό κόμμα» .Η Haberturk γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Οι έλληνες ρατσιστές δεν σηκώθηκαν και πάλι όρθιοι» .Η Milliyet αναφέρεται ειδησεογραφικά στο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Διαμαρτυρία ρατσιστών για τους τούρκους βουλευτές» .
Η Sabah γράφει για την ορκομωσία στις εσωτερικές σελίδες σε ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη με τον τίτλο «Ασέβεια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» . Στην ανταπόκριση αναφέρεται επίσης ότι ο π/θ κ Σαμαράς που έχει χειρουργηθεί στο μάτι του , συνεχίζει τις εργασίες του αναφορικά με το πρόγραμμα της κυβέρνησης που θα αναγνωστεί στην Βουλή. Σημειώνεται ότι ο κ Σαμαράς δεν έλαβε μέρος στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ επειδή του απαγορεύτηκε από τους γιατρούς οι πτήσεις λόγω της επέμβασης που έκανε. Η Vatan γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Ασέβεια από τους Ελληνες ρατσιστές στους τούρκους»

21 σχόλια

  1. Πρωτη φορα η ψηφος μου σε ενα κομμα με κανει να αισθανομαι τοσο δικαιωμενος. Απιστευτοι. ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥς ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από Σικάγο πατριώτης29 Ιουνίου 2012 στις 7:43 μ.μ.

    Εύγε στους Ελληνόψυχους Χρυσαυγίτες πού δεν ετίμησαν
    τους Τουρκόψυχους καί τήν διαβολο-ορκωμοσία τους!
    Ζήτω ή Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ....ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ....... ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ !!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ......ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ??? ΑΠΟ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ???ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ???? ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ??? ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ??? ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΛΟΨΟ??? ΤΟΝ ΒΛΑΧΑΚΟ??? ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ??? ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟΥ???......ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δοξα τώ Θεώ υπάρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!?
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕΜΙΑΣ! ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 282 ΚΟΤΕΣ ΒΑΡΑΓΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους ΚΑΙ Έλληνες μέσα στην Ελληνική Βουλή. Έστω και 18. Καλή αρχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευρωεκλογές πότε έχουμε (ώστε να δείτε πώς παίρνει η Χρυσή Αυγή 27%); Εάν στις πρόσφατες εκλογές με τέτοιο 'διακύβευμα', με τόσο έντονη συσπείρωση του (νέου) δικομματισμού, υπό το κράτος τόσου εκβιασμού και τόσο έντονης πόλωσης πήραμε 7%, φανταστείτε υπό 'νορμάλ' συνθήκες.... Τότε θα δείτε απογοήτευση στους "δημοκράτες a la carte" που μας δείχνουν κάθε μέρα τί σημαίνει φασισμός στην πράξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού είναι Τούρκοι,τι δουλειά έχουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο? Που με σπαστά Ελληνικά ορκίστηκαν, ούτε να μιλήσουν δεν ήξεραν, τους έχουμε εκειμέσα για να τους πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΑΣ - ΕΛΗΝΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο ρε παλικαραδες!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ[ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ],ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια στους 18 γνήσιους Ελληνες της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ...
    Stefan Agrupnos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ετσι φιλοι μας τουρκοι αδελφοκτονοι,στατσακιδια στη μητερα πατριδα....με πολλη αγαπη απο τη μεση γη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ.ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΕΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΙΔΕΣ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΙΜΑΤΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τη κοράνι και μαλακίες ποίος επιτρέπει στην βουλή τον ελληνον το παλιοχεσμενο το βιβλίο τους ο ελλινας είναι ορθόδοξος πετάξτε του έξω απο την βουλή τα τουρκοτσογλανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.