Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΡΕΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...

Η χώρα του… Βουκεφάλα Γκρουέφσκι τα καταφέρνει μια χαρά, γι’ αυτό έχει το θράσος επιτίθεται στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι από όπου βγει θα μ...

Η χώρα του… Βουκεφάλα Γκρουέφσκι τα καταφέρνει μια χαρά, γι’ αυτό έχει το θράσος επιτίθεται στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι από όπου βγει θα μπαίνουν… τα Σκόπια!

Όπως ανακοινώθηκε, στο 31,6% ανήλθε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, το ποσοστό της ανεργίας στην ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της γειτονικής χώρας, σημειώνοντας αύξηση 0,4%, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2011.

Η Παγκόσμια Τράπεζα, σε πρόσφατη έκθεσή της για τις οικονομικές εξελίξεις στα Σκόπια, εκτίμησε ότι το υψηλό ποσοστό ανεργίας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την οικονομία της χώρας, ενώ σημείωσε ότι είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη.

Κι εμείς που νομίζαμε ότι όλος ο πληθυσμός έχει ένα καλέμι στα χέρια και σκαλίζει αγάλματα του μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, της ξαδέλφης του, της πεθεράς του, κ.λπ. defence-point.gr

2 σχόλια

  1. Διαδωσεις !

    Ειδικα η μεταλλουργια βρισκεται σε ανθιση . Οι κατασκευες μεταλλικων αγαλματων και παραστασεων φερνουν κεφαλαια απο το εξωτερικο(σορρος,τουρκια) και με την ραγδαια αυξηση των παραγγελιων απασχολουν ενα σωρο κοσμο.

    Τωρα και με το νεο κυβερνιτικο προγραμμα "τελικα ειμαστε μακεδονοαιγυπτιοι" θα αυξηθουν και οι κλαδοι της πυραμιδοποιιας και μουμιοποιησης.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FTIAXNOYN TON MEGA ALEXANDRO SE TSIMENTO GIA EKEI LEFTA EXOYN OI MPAGASIDES TORATHA FTIAKSOYN KAI TO AGALMA TOY TOYTANXAMON EINAI BOYLGAROI??SERBOI??ELLHNES??APOGONOI TOY MEGALOY KINGKONG???H APLOI MBAMBAOYHNOI??? TORA MPOREI NA EINAI KAI EGYPTIOI TOYRLOY TOYRLOY KAI AMAN AMAN AS KATALIKSOYN KAPOY NA TELEIONOYME.TA BASTARDA TOY KERATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.