Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ....!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...!!!

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξετάζουν το ενδεχόμενο παροχής πακέτου επείγουσας οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα εάν το αποτέλεσμα των σημερινών εκ...

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξετάζουν το ενδεχόμενο παροχής πακέτου επείγουσας οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα εάν το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών οδηγήσει τη χώρα εκτός της ζώνης του ευρώ, γράφει σήμερα σε πρωτοσέλιδη είδηση της η εφημερίδα ΄Σάντευ Τάιμς`.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να προληφθεί η διάλυση βασικών υπηρεσιών κοινής ωφελείας και για τους μισθούς της αστυνομίας.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη Γερμανό αξιωματούχο, προσθέτει ότι η ΕΕ θα παρέμβει για να αποφευχθεί η αναρχία στη χώρα.

Θα προσφέρουμε, είπε, επείγουσα βοήθεια για να μην διακοπεί η λειτουργία ζωτικών υπηρεσιών όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Επίσης Γάλλος διπλωμάτης επιβεβαίωσε ότι η παροχή επείγουσας βοήθειας είναι πολύ πιθανή.

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η οικονομική βοήθεια θα δοθεί από το ΔΝΤ και την ΕΕ.

Εξάλλου σε συνέντευξη του στην εφημερίδα `Οbserver` ο απερχόμενος διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζόελλικ προειδοποιεί ότι η Ευρώπη διατρέχει τον κίνδυνο να προκαλέσει παγκόσμια κρίση τύπου Λέϊμαν με φοβερές συνέπειες για τις αναπτυσσόμενες χώρες εάν η κρίση στην ευρωζώνη δεν αντιμετωπισθεί ορθά. sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.