Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...!!! ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ 7 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΙΝΙΚΟΙ", ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... 

«Η καταδίκη του θύματος της επίθεσης 8 μελών της Χρυσής Αυγής στη Βέροια, σε φυλάκιση 4 μηνών και 20 ημερών, η αθώωση των επτά μελών της Χρυσής Αυγής και η καταδίκη ενός μόνον και μάλιστα σε φυλάκιση 4 μηνών, από το Τριμελές Πλημ/κείο Βέροιας, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την ασυλία που απολαμβάνουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής, από όλους τους μηχανισμούς του κράτους.

Ασυλία που τους αποθρασύνει, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα θύματα τους, ανάμεσα σε μετανάστες και αριστερούς αγωνιστές.

Η υπόθεση της Βέροιας όμως υπερβαίνει κάθε προηγούμενο, αφού το θύμα που ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία, μετά την επίθεση των οκτώ Χρυσαυγιτών, όχι μόνο βρέθηκε συγκατηγορούμενος μαζί τους, αλλά και καταδικάστηκε για συμπλοκή, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, πλην των καταθέσεων των Χρυσαυγιτών.

Οι συνεχείς αναβολές που απολαμβάνουν οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής και η επιεικής μεταχείρισης τους από τη δικαιοσύνη, ως συστηματική, τείνει να γίνει σκανδαλώδης, σε μια εποχή που καμιά επιείκεια δεν διακρίνει τις δικαστικές αποφάσεις.

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ανησυχία της για τα συνεχόμενα περιστατικά εγκληματικής βίας της Χρυσής Αυγής και για την προσπάθεια πολιτικού και δικαστικού συμψηφισμού που επιχειρείται.

Ο φασισμός έχει σηκώσει κεφάλι και μαζί όσοι τον καλύπτουν και τον υποθάλπουν. Η δημοκρατική κοινωνία καλείται σε επαγρύπνηση, πριν να είναι πολύ αργά».

3 σχόλια

  1. ΄Ενας ολόκληρος Ελληνικός Λαός ζητάει την καταδίκη των υπαιτίων για τον τραγικό θάνατο των αθώων παιδιών της Marfin , των θυμάτων των λαθρομεταναστών , των υπαιτίων των εμπρησμών και της καταστροφής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας ! Ποιός καλύπτει και υποθάλπει τα εγκληματικά αυτά στοιχεία "κύριοι" του σύριζα και του αναρχο - εξουσιαστικού χώρου ; Σύσσωμη η αληθινά δημοκρατική κοινωνία , καλείται σε επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση του εξ αριστερών φασιστικού φαινομένου που τείνει να γίνει επιδημική χολέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συριζαιοι να την αγαπατε την ΧΑ γιατι πιστεψτεμε τους κακους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.