Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ "ΦΟΙΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ

Άγνωστοι μαχαίρωσαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι έναν μετανάστη επί της οδού Πατησίων έξω από το κτηριο του Οικονομικού Παναπειστημίου. Σύμ...

Άγνωστοι μαχαίρωσαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι έναν μετανάστη επί της οδού Πατησίων έξω από το κτηριο του Οικονομικού Παναπειστημίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μετανάστης τραυματίσθηκε στο χέρι και έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα ένταση επικρατεί στο χώρο της ΑΣΟΕΕ, καθώς φοιτητές που είχαν προγραμματισμένη γενική συνέλευση έχουν αποφασίσει να κλείσουν την Πατησίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα φαινόμενα βίας με θύματα μετανάστες!

3 σχόλια

  1. ειναι μεχρι να βγαλουν τα τσεκουρια και να κυνηγανε και τους "φοιτητες". Μονο τοτε θα λογικευτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω φοιτητής της ΑΣΟΕΕ είμαι
    Αλλά δεν είμαι στο πλευρό τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είναι καμιάς ΑΣΟΕΕ η Πατησίων ούτε του μπαμπά τους να πάνε στην Ουγκάντα να τα κάνουν αυτά φτάνει αρκετά ανεχτήκαμε γιατί αν είναι έτσι τα πανεπιστήμια άρχηστα είναι μιά και υποτίθεται οτι τα φτιάξαμε για ανθρώπους ελεύθερους από τον μωαμεθανικό ζυγό και τους μογγολο-αφρικάνους. Γι'αυτό και εξακολουθούν και βγάζουν τους άμεμπτους γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς και δεν συμμαζεύεται!! Τους συναρπάζει το μπαχσίσι, η ψευτιά, η ασυδοσία, η βρωμιά και μην πώ τι άλλο. Γιατί δεν πάνε τότε εκεί να σπουδάσουν και να ζήσουν να καθαρίσουμε και εμείς την χώρα μας. Ας γίνουν πρώτα Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.