Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!

Ούτε καν να νυχτώσει για τα καλά δεν περίμεναν οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που έβαλαν στο μάτι ένα φορτηγάκι του δήμου Τρίπολης και προ...

Ούτε καν να νυχτώσει για τα καλά δεν περίμεναν οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που έβαλαν στο μάτι ένα φορτηγάκι του δήμου Τρίπολης και προσπάθησαν να το αρπάξουν… ρυμουλκώντας το, με σκοπό να το πουλήσουν για παλιοσίδερα!
Οι δράστες, που παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι ως προς τον αριθμό και την ταυτότητά τους αλλά πιθανολογείται πως ήταν τσιγγάνοι, είχαν πάει καλά προετοιμασμένοι στο απόμερο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα. Το έδεσαν σε ένα άλλο αυτοκίνητο που είχαν φέρει μαζί τους και άρχισαν να το ρυμουλκούν! Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν τα περιπολικά να πλησιάζουν, έλυσαν το φορτηγάκι, το εγκατέλειψαν σε μια γέφυρα κοντά στον οικισμό Πέλαγος στον κάμπο της Μαντινείας και τράπηκαν σε φυγή με το δικό τους. Παρά την καταδίωξη που ακολούθησε, κατάφεραν να διαφύγουν.

protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Εννοείται πως ήταν αλβανοί. Αν ήταν Χρυσαυγίτες θα έβγαζε έκτακτο το MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.