Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Με λεία 20.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έφυγαν δύο η τρία άτομα σήμερα το πρωί τα οποία λήστεψαν τεσσερις υπαλλήλους μ...

Με λεία 20.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έφυγαν δύο η τρία άτομα σήμερα το πρωί τα οποία λήστεψαν τεσσερις υπαλλήλους μονάδας ανακύκλωσης αυτοκινήτων Καθέρης στη περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα τρία άτομα τρία άτομα οπλισμένα με Καλάσνικοφ και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ακινητοποίησαν τους τέσσερις υπαλλήλους που βρίσκονταν στη μονάδα και στη συνέχεια αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, το ποσό των 20.000 ευρώ.
Περιγράφοντας τις σκηνές τρόμου που έζησαν υπάλληλοι αλλά και πελάτες τις μονάδας ο ιδιοκτήτης κ. Καθέρης δήλωσε στο Flashnews.gr, οτι οι αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο γραφείο της εταιρείας και υποχρέωσαν υπαλλήλους και πελάτες να πέσουν στο πάτωμα.
Όπως είπε ο κ. Καθέρης τη στιγμή εκείνη στο γραφείο βρίσκονταν και μέλη της οικογένειας του, ενώ ι ιδιοκτήτης της μονάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως σημασία δεν έχουν τα χρήματα, αλλά το οτι κανείς δεν έπεθε τίποτα.
Κατόπιν, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα μπλε ΙΧ αυτοκίνητο.

flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΗΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΗΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΕΤΗΘΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...?? ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΑΝ ΕΧΗ..?? ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.