Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΓΥΦΤΟ!

Σε χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης ξέσπασαν χθες το απόγευμα οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Τραγανού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ...

Σε χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης ξέσπασαν χθες το απόγευμα οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Τραγανού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγούσαν ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα τον 35χρονο συγχωριανό τους, που το μεσημέρι της Παρασκευής πυροβόλησε κατά λάθος 36χρονο αθίγγανο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Περίπου στις 9:30 το βράδυ ο 35χρονος αποχωρούσε από το Δικαστικό Μέγαρο ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τον κόσμο να ξεσπά σε ξέφρενα χειροκροτήματα.
Η κινητοποίηση των κατοίκων του Τραγανού ήταν πρωτοφανής και ίσως η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, καθώς, σύμφωνα με το συγκεντρωμένο πλήθος, εκπροσωπήθηκαν όλες οι οικογένειες του Τραγανού με την παρουσία τουλάχιστον ενός ή δύο μελών τους.
Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι κάτοικοι του Τραγανού διαδήλωναν για την αθωότητα του 35χρονου συγχωριανού τους, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης όταν η θεία του 35χρονου λιποθύμησε τη στιγμή που είδε τον ανιψιό της να περνά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου.
Παρόντες στην πρωτοφανή αυτή κινητοποίηση ήταν o τέως δήμαρχος και νυν αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Βασίλης Κασσιανός, δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμοι οι φορείς του Τραγανού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι μιλούσαν για τα καλύτερα λόγια για τον 35χρονο τον οποίο χαρακτήρισαν «θύμα» της όλης ιστορίας και όχι θήτη.
Σε δηλώσεις τους στην εφ. «Πατρίς» οι κάτοικοι του Τραγανού επεσήμαναν ότι ο καθένας θα μπορούσε να βρεθεί στην θέση του 35χρονου συγχωριανού τους, αφού τα κρούσματα της εγκληματικότητας στην περιοχή του Τραγανού έχουν πολλαπλασιαστεί με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν πέσει θύματα εγκληματικής πράξης.

Εφ.ΠΑΤΡΙΣ

3 σχόλια

  1. Βρε τους ρατσίστες. Να σταλεί ειδηκή ομάδα ψυχολογον να εξετάση τους κατοίκους τις περιοχής, για ποιό λόγο δεν κάθονται ήσυχοι να τους πηδήξουν όπως οι αθηναίοι? Κάτι τέτοιο δεν έλεγαν για τον Αγ.Παντελεήμονα?
    Στα όπλα χωριανοί!!!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΓΥΦΤΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ 'Η ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας γύφτος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ! Εμείς τους ταίζουμε ! Κάνουν 10 παιδιά και μια ζωή επιδόματα παίρνουν, σπίτια τζάμπα όλα στο πιάτο. Έχει δει κανείς γύφτο να δήνει εξετάσεις για δύπλομα ? Εμάς μας βγάζουν το Χρηστό για να περασουμέ σήματα συν τα λεφτά για σχολές οδηγών αλλά εκείνοι οι βρωμιάριδες έρχονται στα όλα ετοιμά ! Γέμησε ο τόπος εδώ στην Ηλεία απ'αυτούς και δεν μπορεί κανένας να τους πει κουβέντα αμέσως τον λένε ρατσιστή. Η πολιτηκοί κάνουν τους ανίξερους και βέβαι αφού τους συμφέρει όλο αυτό. Κλέφτες, βρωμιάριδες, ναρκομανείς, φορείς του AIDS αυτόι είναι ΓΥΦΤΟΙ ! Στο διάολο όλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.