Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΉΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν βγήκαν και οι άνδρες της αστυνομίας που αντιδρούν στην περικοπή των μισθών τους. Οι ένστολοι συγκεντρώθ...


Στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν βγήκαν και οι άνδρες της αστυνομίας που αντιδρούν στην περικοπή των μισθών τους. Οι ένστολοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου τοποθέτησαν μαύρες σημαίες, ενώ ομάδα αστυνομικών κατευθύνθηκε προς το Χίλτον όπου διαμένει η τρόικα.

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν επιστολή προς τους επικεφαλής των δανειστών στην οποία τους διαμηνύουν ότι πρέπει να συλληφθούν για εκβιασμό και καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στο υπουργείο
Προστασίας του Πολίτη. newsbomb.gr

-------------------------

6 σχόλια

  1. Ολόσωστα το επισημαίνεις "Στόχε"!!!!! Και ποιός σας εμποδίζει ρε παλλικάρια να το κάνετε;;;; Αν παίρνατε εντολή απ'το εθνόσημο και το Σύνταγμα θα έπρεπε τώρα η τρόϊκα και οι ντόπιοι Νεοτσολάκογλου να είχαν ήδη συλληφθεί!!!!! Αλλά είστε ικανοί μόνο για πραιτωριανοί του συστήματος.Ή. αν δεν θέλετε να "εκτεθείτε", στην επόμενη διαδήλωση αφήστε "απλά" και "διακριτικά" τους εξαθλιωμένους Έλληνες να μπουν στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA KATAKAΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΓΕΡΟΝΤΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΕΞΗΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΧΕ KAI ΠΟΙΟΥΣ ;;; Η ΜΟΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΟΡΟΥΛΕΣ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ;;;;; Ε;;;;;

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ !!!!!

    Οργάνωση Ελληνόψυxων Νέων
    Το Γεράκι τηs Θράκηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...αντιδρούν στην περικοπή των μισθών τους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην ξεχναμε οτι απο το '81 και δω , οτι πιο αχρηστο , εβαζε την στολη .
    Αυτα που κανουν ειναι για τα πανηγυρια και απλα ξεφτιλιζονται ακομη μια φορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιαστε πρωτα τους λαδωμενους δικους σας.τους ξερετε.ψαξτε καλα το ποθεν εσχες τους απο το 1980 και μετα.σας θελουμε μαζι μας.ειστε σαρκα απο την σαρκα μας,αλλα απο την αυτοκαθαρση αρχιστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.