Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ... ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Επέστρεψαν άλλοι εβδομήντα τρεις (73) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους. Η επιστροφή άλλων εβδομήντα τριών (73) α...

Επέστρεψαν άλλοι εβδομήντα τρεις (73) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους.

Η επιστροφή άλλων εβδομήντα τριών (73) αλλοδαπών, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (23-01-2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα επέστρεψαν εξήντα έξι (66) υπήκοοι Αφγανιστάν, δύο (2) υπήκοοι Αγίου Δομίνικου, ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας, ένας (1) υπήκοος Μπαγκλαντές, δύο (2) υπήκοοι Ουκρανίας και ένας (1) υπήκοος Μολδαβίας.

Ειδικότερα, η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πτήση τσάρτερ για τους εξήντα έξι (66) υπηκόους Αφγανιστάν με προορισμό την Καμπούλ και με εμπορικές πτήσεις για τους υπόλοιπους αλλοδαπούς, με προορισμούς αντίστοιχα το Σαν Ντομίνγκο, τη Σόφια, τη Ντάκα, το Κίεβο και το Κισινάου.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.