Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης Καβάλας, τρεις (...

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης Καβάλας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και αποθήκες, που είχαν διαπράξει τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 48 και 55 ετών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, εντόπισαν τον 55χρονο και τον 26χρονο, μπροστά από την οικία του 55χρονου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στην αποθήκη του, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) ηλεκτρικά εργαλεία, δεκαοκτώ (18) μπουκάλια κρασιού και έξι (6) εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οκτώ (8) από τα ηλεκτρικά εργαλεία που κατασχέθηκαν, τα δεκαοκτώ (18) μπουκάλια κρασιού και τα έξι (6) εργαλεία είχαν κλαπεί την 20-1-2012 το βράδυ, από δύο (2) αποθήκες στη Μουσθένη και τη Μέλισσα Καβάλας, καθώς επίσης ότι δύο (2) από τα ηλεκτρικά εργαλεία είχαν κλαπεί το μήνα Φεβρουάριο του 2011 από οικία στο Μυρτόφυτο Καβάλας.

Ο 26χρονος συνελήφθη καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ οι άλλοι δύο δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.