Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ -ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ....

Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του τεχνητού αποτρεπτικού εμποδίου (φράκτης) στον Έβρο, μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών του ...


Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του τεχνητού αποτρεπτικού εμποδίου (φράκτης) στον Έβρο, μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδόχου για την εκτέλεση του έργου εταιρείας «ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ».

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης προβλέπεται το έργο να ολοκληρωθεί εντός πέντε μηνών.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε ότι "η σημερινή υπογραφή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που υποστήριξαν ότι το έργο αυτό δεν θα ξεκινήσει ποτέ"! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες, Χρηστάκη Παπουτσή (κατά Κουλούρη)!

-----------------------------------


3 σχόλια

  1. Τι φράχτες και πράσσειν άλογα και άλλα κουραφέξαλα!!!! Ένας νόμος χρειάζεται που να λέει πως "'Οποιος μη Έλληνας περνάει τα Ελληνικά σύνορα (ξηράς θαλάσσης και αέρα) χωρίς την άδεια του ελληνικού κράτους, αν δεν αποχωρήσει μόνος του μετά την προειδοποίηση των εντεταλμένων οργάνων της πολιτείας (Στρατός Ναυτικί-Λιμενικό και Αεροπορία) θα εκτελείται ως κατάσκοπος και σαμποτέρ επί τόπου" και τότε θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος. Ποιός πρασινοκοκκινομπλε έχει τα ούμπαλα να "φτϊάξει" τέτοιο νόμο;;;; Αλλά από ραγιάδες του κερατά μόνο ....."φράχτες" να περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pantos an 8eli ylika gia ton fraxti ston ebro o papoutsis sto xwriomou exoume wraia kalamia mporoume na to promi8epsoyme dwrean

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζονται νόμοι για να εμποδιστεί η λαθρομετανάστευση.
    Απλώς να βουλιάξουν μερικά καράβια, όπως κάναν οι Ιταλοί στους αλβανούς.. και θα δούμε αν τολμάνε να 'ρχονται.
    Και στον Έβρο, να πάρουν εντολές να ρίχνουν στρατός και συνοριοφύλακες, μόλις δούνε κάποιον να περνάει τα σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.