Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ... ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Στο Αγρίνιο προσπαθούσαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 33χρονο αλλοδαπό που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης ...

Στο Αγρίνιο προσπαθούσαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 33χρονο αλλοδαπό που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην περιοχή, αλλά στην Αθήνα κατάφεραν να τον βρουν και να του στήσουν παγίδα με «δόλωμα» έναν αστυνομικό που εμφανίστηκε ως αγοραστής.
Ο 36χρονος Νιγηριανός την πάτησε σαν… αγράμματος, όταν ο επίδοξος αγοραστής τον δελέασε προσφέροντας 4.000 ευρώ για την αγορά 45 γραμμαρίων κοκαΐνης και του έκλεισε ραντεβού στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μόλις πήρε τα προσημειωμένα χρήματα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που καραδοκούσαν και πάνω του κατασχέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 44,3 Γραμμαρίων, δύο κινητά και δύο κάρτες sim για τις οποίες ζητήθηκε άρση απορρήτου.

Στο Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα Σερρών άναψαν «κόκκινο» σε έναν 24χρονο Βούλγαρο που ετοιμαζόταν να μπει με… ταξί στο ελληνικό έδαφος μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Κατά την σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν πάνω του μία συσκευασία με 146 γραμμάρια ηρωίνης και τρεις συσκευασίες με 55,6 γραμμάρια αμφεταμίνης.

Μια κάμερα ασφαλείας εξωτερικά του σπιτιού του προστάτευε έναν 35χρονο που διακινούσε ναρκωτικά και ηλεκτρικές συσκευές στη Λάρισα. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο και να κάνουν έφοδο στο σπίτι, όπου βρήκαν ηρωίνη βάρους 259,6 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,6 γραμμαρίων, ενάμισι χάπι ναρκωτικού φαρμάκου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο κινητά τηλέφωνα και 940 ευρώ. Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες συσκευές, μεταξύ των οποίων ένας αποκωδικοποιητής, μια φορητή παιχνιδομηχανή, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κάμερες – «μαϊμού», μια κάμερα ασφαλείας, ένας ενισχυτής ήχου, ένα CD-player και ηχεία αυτοκινήτων, καθώς και διάφορα καλώδια και φορτιστές, που ερευνάται πώς έφτασαν στα χέρια του.

Με μικροποσότητα χασίς συνελήφθη στη Δράμα ένας 32χρονος, αλλά σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου με εκπαιδευμένο σκύλο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν τέσσερα γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102,8 γραμμαρίων και ένα πλαστικό δοχείο με σπόρους κάνναβης βάρους 14,2 γραμμαρίων.

Στην Έδεσσα, συνελήφθη ένας 43χρονος για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί «φούντα» στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκαν μία σακούλα και ένα γυάλινο βάζο με συνολικά 288 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε τρυγήσει από πέντε χασισόδεντρα, τα οποία είχε καλλιεργήσει.

Στο Βαθύ της Σάμου, συνελήφθη ένας 26χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία νάιλον σακούλα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 197 γραμμαρίων, που είχε συμφωνήσει να πουλήσει σε άγνωστα άτομα.

protothema.gr

-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.