Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΤΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΖΑΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ! ΑΛΒΑΝΟΣ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου Μαγνησίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου Μαγνησίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη, στα Χάνια Μαγνησίας διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών.

Οι τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, παραβιάζοντας το παράθυρο. Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, και με την απειλή πιστολιών και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη και τη σύζυγο του.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 23.500 ευρώ, χρυσαφικά συνολικής αξίας 25.000 ευρώ περίπου, εξήντα χρυσές λίρες Αγγλίας και δύο κυνηγετικά όπλα, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Έχει συλληφθεί μάλιστα ήδη ένας 28χρονος Αλβανός, που συμμετείχε στη ληστεία, ενώ έχει βρεθεί και μέρος των χρημάτων, όλα τα χρυσαφικά, που αφαίρεσαν οι δράστες, καθώς και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

Τα ξημερώματα, οι δράστες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικού μπλόκου στην περιοχή, εγκατέλειψαν στην επαρχιακή οδό Τσαγκαράδας – Βόλου το όχημα, που είχαν χρησιμοποιήσει για να ξεφύγουν, μέσα και γύρω από το οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη, ένα μαχαίρι, το σύνολο των αφαιρεθέντων κοσμημάτων και οι λίρες, καθώς επίσης γάντια και κουκούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.