Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ... ΠΑΡΙΖΙΑΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

"Γάλλος" επιχειρηματίας και... πολιτικός ακτιβιστής με το χαρακτηριστικό γαλλικό όνομα Rachid Nekkaz επιδεικνύει την επιταγή του ε...

"Γάλλος" επιχειρηματίας και... πολιτικός ακτιβιστής με το χαρακτηριστικό γαλλικό όνομα Rachid Nekkaz επιδεικνύει την επιταγή του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να πληρωθεί το πρόστιμο σε οποιονδήποτε καταδικαστεί στην Γαλλία, αρνούμενος την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους. Ο Nekkaz είχε και παλαιότερα προσφερθεί να πληρώσει τα πρόστιμα μουσουλμάνων γυναικών που φορούσαν νικάμπ. Μάλιστα ο "Παριζιάνος" δήλωσε πως ο νόμος που πέρασε η Γαλλία -και εξόργισε την Άγκυρα- έχει στόχο το Ισλάμ, αφού η Τουρκία είναι μουσουλμανική χώρα!
Στον αντίποδα, έχετε δει κανέναν επιχειρηματία δικό μας να στέκεται στο πλευρό της Ορθοδοξίας και των Δίκαιων της Ελλάδας και μάλιστα δίνοντας τέτοια ποσά; Και μην μας πείτε για τον Εμφιετζόγλου, γιατί είναι απλώς η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών -γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, εθνικό κεφάλαιο στη χώρα μας δεν υπάρχει- ασχολούνται με την "καλή ζωή", εάν φυσικά δεν ανήκουν στους κόλπους της... αριστεράς και της... προόδου.

Δήμητρα Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.