Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ!

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, του νόμου περί...

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών.

Από την αστυνομική έρευνα, αρχικά εξιχνιάστηκε κλοπή που έγινε πριν δεκαπέντε μέρες από σπίτι 61χρονου στο Κλεισοχώρι Πέλλας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, 17 και 40 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκε κλοπή ποσότητας πετρελαίου με πλαστικά μπετόνια σε βάρος του Χ.Υ.Τ.Α. Έδεσσας, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο ετών, δράστες της οποίας είναι οι δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός 39 ετών. Το πετρέλαιο που αφαιρούσαν οι δράστες το προόριζαν για χρήση στα αγροτικά μηχανήματα του 39χρονου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 52χρονου ημεδαπού, διότι απασχολούσε τον παραπάνω 17χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, χωρίς ο τελευταίος να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(1) κυνηγητική καραμπίνα και (1) αεροβόλο όπλο που κατείχαν παράνομα οι δύο αλλοδαποί,
(1) χορτοκοπτικό μηχάνημα και
πλήθος ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων.

Σε βάρος των δραστών, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης των όρων του αυτοφώρου, σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

1 σχόλιο

  1. Σπείρα Αλβανών "ξάφριζε" ξενοδοχεία!

    Είχα την αίσθηση ότι οι Αλβανοί δεν ασχολούνται πια με "ψιλικατζίδικες" δουλειές. Έχουν εντρυφήσει σε σοβαρότερα θέματα, όπως αυτό της εμπορίας ναρκωτικών, γυναικών, όπλων κλπ. Κι όμως, τον τελευταίο καιρό, δίνουν πάλι ρεσιτάλ στις διαρρήξεις, χαλώντας την δουλειά των Ρουμάνων.
    Τελικά, αυτό που ξέρω είναι ότι το ανύπαρκτο κωλόκρατος ωθεί τον κόσμο να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.