Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ "ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Καμμένος θα πραγματοποιήσει τις απειλές του το βράδυ και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτό είναι σίγουρο. Αυ...



Ο Καμμένος θα πραγματοποιήσει τις απειλές του το βράδυ και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που δεν είναι σίγουρο, είναι πως θα αντιδράσει για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους ο Σαμαράς. Αν... λέμε αν αποφασίσει την διαγραφή Καμμένου, αυτή θα είναι μόνο από την κοινοβουλευτική ομάδα κι όχι κι από το κόμμα. Και η απόφαση αυτή θα είναι προσχηματική. Ο Καμμένος θα επανέλθει μετά από λίγο καιρό, ίσως και λίγες μέρες και θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος για την προεκλογική εκστρατεία του Σαμαρά στις επόμενες εκλογές... ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!!! 



www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Αυτό θα πει "δημοκρατία"!!!! Αν διατυπώσεις αντίθετη γνώμη απ' αυτή του "αρχηγού" σε διαγράφουν. "Δημοκρατία" είναι να συμφωνείς ασυζητητί με αυτόν!!! Τότε ποιά η διαφορά των "δημοκρατικών" (;;;;) με το σταλινικό απολίθωμα των κατσαπλιάδων;;;; Έ ρε δούλεμα που πέφτει. Τι τους "πειράζει" τώρα αν "κλωτσήσουν" και 5-6 έτσι για την "τιμή των όπλων";;; 153 πασόκοι, 90 νεοδημοκράτες, και 11 Λα.ο.συναγερμίτες νάτη νάτη η ... πλειοψηφία που ζητάνε οι νέοι Γοδεφρίγοι και Ριχάρδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλανι καμμενο μη μασας...ο μονος διασωθεντας αυτη τη στιγμη απο τη βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΝΔ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΔ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.