Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ;;;

Αυτή είναι η πρώτη απορία που μας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουμε αυτούς του δύο... Ο Κάρολος που ακόμη δεν έχει απαντήσει στο απλό ερώτημ...



Αυτή είναι η πρώτη απορία που μας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουμε αυτούς του δύο... Ο Κάρολος που ακόμη δεν έχει απαντήσει στο απλό ερώτημα του "Στόχου" αν κατάγεται από εβραϊκή οικογένεια των Ιωαννίνων. είχε δανείσει (εικονικά πιστεύουμε εμείς κι όλος ο κόσμος) μαζί με τον έμπορο όπλων Χάλακ, χρήματα στον Ανδρέα Παπανδρέου προκειμένου να διακιολογηθεί η βίλλα της οδού Αγράμπελης που είχε χτιστεί για τα μάτια της Λιάνη και σήμερα έχουν γίνει μαιζονέτες που χάνει μιά μιά η πρώην αεροσυνοδός και πρωτη κυρία... Τα λεφτά βέβαια που είχε δανείσει τότε ο Παπούλιας ήταν επίσης αδιακιολόγητα αλλά ποιός νοιάζεται;



Νοιαζόμαστε εμείς γιαυτό και αναρωτιώμαστε... Θα ζητήσει σήμερα ο Κάρολος πίσω τα δανεικά για να δώσει την εντολή διαβούλευσης στον γιό του Ανδρέα ή θα το κάνει έτσι κι αλλιώς; Ρητορικό το ερώτημα και τίθεται μόνο για να διαπιστώσουν οι νεώτεροι το ήθος και την ποιότητα των εκπροσώπων των θεσμών που έχουν και την απάιτηση να τους σεβόμαστε!


www.stoxos.gr

-----------------------------


3 σχόλια

  1. O πατερας του ηταν αξιωματικος του Ελληνικου Στρατου, τραυματιστηκε βαρυτατα κατα την μικρασιατικη εκστρατεια. Οι ιατροι του συνεστησαν υγιεινο τοπο διαμονης, γι' αυτο εγκατασταθηκε στο χωριο καταγωγης του, την Πωγωνιανη. Εκει απεβιωσε εν τελει υπο το βαρος των τραμαυτων των. Προλαβε να αποκτηση ενα γυιο το 1929. Τον ονομασε Καρολο προς τιμη του Καρολου Μαρξ η του Καρολου Καουτσκυ αργηγου τοτε της Β' Διεθνους. Προφανως, αν και αξιωματικος, ειχε προσηλυτιστει στην μαρξιστικη ιδεολογια. Εσχατως αναφερθηκε οτι ο προππου ςτου προεδρου ειχε γινει μωαμεθανος και ονομαζονταν Ταχιρ Παπουλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στη μεσση δεν "δεσποζει" ο βολευτης ο κερατολιανης;
    ε ρε τι κουμασια μαζευτηκαν στο βολευτηριο τους το οποιο ευλογα ο λαος μας αποκαλη -και ειναι - μπουρδελλο
    ξυπνατε Ελληνες μας κανουν αγριο δουλεμα!
    γλενταν αυτοι και πληρωνουμε εμεις το λογαριασμο!
    ξυπνατε κοροιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειχε εμφανιστει τοτε ενας μεγαλος λευκος καρχαριας θα ειχε σωθει η χωρα και το αγαλμα του θα ηταν διπλα στον Κολοκοτρωνη .
    Δυστυχως ομως τοτε η τυχη ΔΕΝ χαμογελασε στην Ελλαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.